Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za Pursuit Bot

ThozeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w okolicach 18 konto na którym bociłem dostałem bana. uważajcie chyba biorą się za boty

Oto ss :

53224044283087086798.png

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Ja kupuje SB. Mogą mi... :-)

Nie bądź taki pewien, podobno mimo kupna sb banują.

Ja osobiście na gre wywaliłem z dobre 150 + zł i czasami bota odpalałem jak czasu nie miałem, lecz ostatnio troche pogłosek o to szło i wole poczekać :D

Mimo wszystko przecież Prusit Bot to nie do końca taki duży cheat bo nie szkodzi innym graczom, jak ktoś ma 60 lvl i do gry wbija raz na kilka dni na 1 wyścig to dlaczego nie miał by odpalić bota ? Nie wszyscy no-lifią , z wiadomych przyczyn (szkoła,praca,test itd.)

Nie sądzę aby zaczeli masywnie za to banować ;)

Opublikowano

włączył ktoś jeszcze dziś bota ?? bo nie wiem czy włączyć a chciałbym kilka groszy dorobić :P

Ja mam włączone wszystko co możliwe i nawet nie mam bana na staty. xD

EA ma na mnie wyjebane, bo im płacę.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

W grupie na Facebooku płaczą, bo po rotacji dostali prawie wszyscy zakaz wstępu, ale po 1-2 godzinach mogli wejść nic nie dostali... więc po co się przejmować?

Ja sam używam PursuitBota codziennie i nigdy nic nie dostałem :P

HAPPY699.png

Opublikowano

Mimo wszystko przecież Prusit Bot to nie do końca taki duży cheat bo nie szkodzi innym graczom, jak ktoś ma 60 lvl i do gry wbija raz na kilka dni na 1 wyścig to dlaczego nie miał by odpalić bota ? Nie wszyscy no-lifią , z wiadomych przyczyn (szkoła,praca,test itd.)

Nie szkodzi?! A od czego tak serwy lagują?

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

Nie szkodzi?! A od czego tak serwy lagują?

Czytaj ze zrozumieniem wyraźnie napisałem :

Nie bądź taki pewien, podobno mimo kupna sb banują.

Ja osobiście na gre wywaliłem z dobre 150 + zł i czasami bota odpalałem jak czasu nie miałem, lecz ostatnio troche pogłosek o to szło i wole poczekać :D

Opublikowano

hahahahahaa Kupuje SB i bana nie dostane haha, co jedno ma do drugiego ? Hack to hack i bana dostaniesz jak Cię złapią ;)

graphic.png

Opublikowano

Mój znajomy używał też tego przez dwa dni około i też dostał tego samego bana. (Wbił 60 lvl tym i nie kupował Boost).

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

hahahahahaa Kupuje SB i bana nie dostane haha, co jedno ma do drugiego ? Hack to hack i bana dostaniesz jak Cię złapią ;)

W sumie to na FB polscy koordynatorzy pisali że bana się dostaje tylko za cheata, który ingeruje w pliki i system gry, bot tylko przyśpiesza działanie gry i robi za nas coś automatycznie. Z ich wypowiedzi wychodzi na to że bana nie powinno być, poza tym taki bociarz nikomu nie szkodzi, natomiast autofinisher denerwuje wszystkich, albo włączy na początku, albo jeżeli jest mądry to tuż przed metą...

Opublikowano

W sumie to na FB polscy koordynatorzy pisali że bana się dostaje tylko za cheata, który ingeruje w pliki i system gry, bot tylko przyśpiesza działanie gry i robi za nas coś automatycznie. Z ich wypowiedzi wychodzi na to że bana nie powinno być, poza tym taki bociarz nikomu nie szkodzi, natomiast autofinisher denerwuje wszystkich, albo włączy na początku, albo jeżeli jest mądry to tuż przed metą...

No właśnie bana się dostaje za bota przyśpieszającego działanie gry.. a co on robi? Przyśpiesza grę i zarabia za nas czyli robi coś automatycznie

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmm, w najbliższym czasie przetestuje ze dwa lub trzy boty na pobocznych kontach, zobaczę czy je zbanują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...