Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] SethSRO / Cap 120 / PVP

gts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , przedstawiam wam turecki serwer pvp . niebd pisał raty dropy itp bo to niema co.

odrazu 120lvl , 1m SP , 999999999999gold , 1m silkow . Wszystko W jangan i dh . Itemy w sklepach +11 suny 12 dg , kamienie , devil , avatary poprostu wszystko pod reka. Głownie chodzi o Unique ktore dropia Gold Coiny i SethSro Coins ktore wymienia sie na przerozne rzeczy .

Publikuje poniewaz bardzo fajnie sie tam gra tylko ze brak naszych graczy , same turki :P

http://www.sethsro.org/

na stronie jest translate co i jak :)

Jak coś nick w grze : FUNKAGENDA

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...