Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z Wysokim Pingiem

jasiuuuuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam problem z warrockiem nie wiem czego ale na globalu jak i na montanie mam straszne lagi widzę pingi 999 i denerwuje mnie to że ciągle ktoś mnie zabija z granata nawet go nie widze nie słysze że leci tylko po prostu ginę, albo jak już widze że ktoś rzuca w moją strone to jak udaje mi się uciec na teoretycznie bezpieczną pozycje a i tak zginę. Sprzętu nie mam najlepszego komputer ma już z 5 lat ale ustawiam wszystko na low i bez problemu powinno działać płynnie, internet 10mb orange (neostrada). Strasznie mnie to denerwuje bo jak widziałem kogoś filmiki z globala jak i montany to gośćie maja normalne pingi a gra śmiga im płynnie. W czym może być problem? Pozdrawiam i liczę na pomoc !

Opublikowano

Problem tkwi zapewne w zablokowanych portach, zadzwoń do dostawcy o odblokowanie portów, bądź też wykonaj port forwarding w swoim routerze jak masz :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Odblokowałem następujące porty: TCP 5330 - 5340, UDP 5350 - 5351 lecz bez zmian nadal widzę pingi 999 i lagi niestety są dalej..

Skoro to Ci nie pomogło, to może złe porty odblokowałeś?

320551442138510845087.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisałem do Kasmy czy odblokowałem dobre porty, znalazłem je na forum Montany ale zobaczymy :D

Widocznie to są złe porty lub może masz internet za słaby?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...