Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbiór osobisty, wysłanie kuriera.

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Tak się zastanawiam jeśli ktoś w aukcji piszę że tylko odbiór osobisty a mieszka odemnie daleko a cena kusząca. To jest możliwość wysłania do niego kuriera żeby mi to przywiózł ?

Opublikowano

Napisz co to jest, bo jak jakieś zwierzę,albo coś dużego to wątpię że wyśle, jeżeli nie jest to coś z tych rzeczy to możesz napisać do sprzedawcy i zapytać

Opublikowano

Powinien wysłać jak nie za pobraniem to z wcześniejszą wpłatą, chyba że się boi że zwrot dostanie (bo w ciągu 10 dni możesz zwrócić towar zakupiony w internecie bez podawania przyczyny -tak mówi prawo) napisz mu e-mail i zapytaj. ;)

Opublikowano

Dla mnie to lepiej jak odbiór osobisty bo mniej chętnych na aukcji. Chodzi mi głownie właśnio o to czy jest możliwość taka u kuriera że mi to przywozi.

Opublikowano

Kuriera możesz wysłać wszędzie, więc nie widzę żadnego problemu, aby to kurier Ci do odebrał i przywiózł, tylko musisz się tak umówić z sprzedawcą.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

jak wyżej to nie problem by go aż na forum obgadywać tylko twój by się spytać sprzedającego , chyba to potrafisz zrobić sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to się sam dogaduj, dzwoń czy kontaktuj w jakikolwiek sposób, jest z tym jakikolwiek problem by to zrobić ??

za taką usługę dopłacisz dodatkowo z 40-60 zł + kasa którą ma przekazać + przesyłka

najprościej porozmawiać ze sprzedającym by wysłał i zapłacić mu za wszystko np przelewem czy przekazem pocztowym, ty jak widać się go chyba boisz albo wstydzisz spytać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...