Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zerwanie połączenie...

koksu129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem właczam gre wchodze zagram gora 1 gierke albo i wcale a potem klikam f5 i niby jestem w grze ale tak naprawde jestem w menu (screen w zalaczniku).Miałem podobna sytuacje pare razy ale po paru godzinnach odpuszczalo ale mam tak od wczoraj ;/ zauwazylem ze czasem net mi sie tez zawiesza wiec to winna neta ? mial ktos podobna sytuacje no i dodam ze kompa nie mam dobrego wiec tez lipa.

@ zapomnialem dodac jak gram to podczas gry wszyscy zostaja w miejscu no zostaje ja ale co z tego moge biegac strzelac ale polaczenia nie mam

@kolejny screen gdy wlaczam gre...

post-1082185-0-83447900-1391020760_thumb.jpg

post-1082185-0-37057600-1391022546.jpg

Opublikowano

wiesz co też tak czasem mam ale nie zwracam na to uwagi bo mam to raz na miesiąc a więc jakoś mi to nie przeszkadza ale mam to gdy zasięg neta jest słaby albo przerywa mi go wtedy tak mi się robi więc może to być wina tego, podczas gry powyłączaj wszystkie zbędne programy np przeglądarki, gg, skype i podczas gry nic nie aktualizuj ani nie pobieraj a i w ca zmień sobie detale na low

334qlo8.jpg
Opublikowano

łączysz sie z routerem poprzez wi-fi? jak masz możliwość to podłącz na kablu, albo odwrotnie, bo ewidentnie wina jest łącza

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...