Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ScoreboardStats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer i wgrałem sobie plugin ScoreboardStats i wszystko mi pięknie śmigało aż do czasu . Wchodzę sobie któregoś dnia na serwer i niema tej tabelki z prawej strony. Próbowałem jeszcze raz konfigurować ale nic to nie dało. Pomorze ktoś ?

Opublikowano

Boshe po co to jak mam te same pluginy co wczesniej i nic nie usuwalem a mi teraz nie dziala ;) a wczesniej nie działało

****a wcześniej działało ;)

Opublikowano

Tak trudno Ci ziomuś podać listę pluginów? ;_; już byśmy Ci dawno pomogli..

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Ku*wa! Ty jestes jakiś ślepy? Któryś plugin może dobrze działać, a potem mogą się zderzyć, jejku ;_;

Jeszcze się pytasz po co pluginy podać.. nie zawsze od razu Ci pokaże, że pluginy działają, czasami dopiero po jakimś momencie mogą nie być kompatybilne,

a ty jeszcze jak debil.. jak chcemy Ci pomóc to ty odwracasz kota ogonem. Takich ludzi nie pojmuje.. napisał Ci BR3ND, żebyś podał pluginy,

to podaj, a nie jeszcze pie***ysz głupoty..

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam takie pluginy i mi też nie działa :AdminShop,AntiCrepper,AntiXrei,AutoSaveWorld,AutoShutDown,AZrank,Backpack,Bankcraft,Bankit,ChestShop,Citizens,ClearLag,CrepperHeal,DropStone,Essentials,Gildia Beta,GroupManager,Jobs,LoginSecurity,LWC,MiniItems,MoneyDrop,OpenInv,OtherDrops,Paintball,PermissionEx,PluginMetrics,Portal,PSCGuilds,Ranker,RankMarket,ScoreboardStats,Updater,VIP,WorldEdit,WorldEditRegions,WorldGuard,AutoMessage,IpGet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...