Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedno z kont nie mi nie działa

ReVim12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Need for speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Only users who have priority access will be able to login. Please note that purchasing speedboost will enduring priority acces and immediate login credentails.

Taki komunikat ma mój brat jak loguje się do gry, o co chodzi? Problem nie występuje na żadnym innym koncie.

Opublikowano

Na jakim serwerze gra twój brat? Z tego komunikatu wynika że byt dużo graczy jest obecnie zalogowanych i serwer jest przeciążony. Ja takiego komunikatu nie mam ale mam dużo błędów np. power-upy nie działają za wyścig nie dostaje kasy i kart itp... Myślę że to jest spowodowane tym że wprowadzają jakieś nowe samochody za IGC a wcześniej żadnej rotacji nie było i może dlatego każdy się rzuca i serwery są przeciążone ;D

Opublikowano

Apex eu, ale to moje też nie powinno działać, z angola dobry nie jestem, ale tam jest o ile się nie mylę, że za SB stanie się priorytetowy, a on kupował SB, a ja wcale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...