Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fiberhost - MC UNLIMITED

Gość TokerS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o pakiecie z fiberhost.pl MC UNLIMITED?

Jak dla mnie trochę dziwne, ze za 150 zł nieograniczony ram, sloty. Jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Syf,kupa,szajs nie przypominaj mi o tej shit maszynie, pada nawet od reloada! stanowczo nie polecam, straciłem tylko 150 zł ; /

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Pakiet jest dobry posiada jak dobrze pamiętam 32 gb ramu oraz 999 slotów. Spokojnie postawisz na nim dobry serwer. Jeśli masz jakieś pytania napisz do nich na BOK, odpowiadają bardzo szybko.

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Ha! Nie ma takiego jak unlimited- zawsze jest ten limicik.. A co do innych odpowiedzi jak np. przy reloadzie - pada, to wina twoja nie hosta :) Nie umiejętne posługiwanie się pluginami,connfigiem itp.- jest przyczyną takich błędów. Ja oczywiście polecam hosting- sam aktualnie z niego korzystam- bez lagowo i miło się gra ;)

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu! Syf i gónwo wielkie. Ciągle serwer padał.

Po jaki ch*** piszesz? jak ty nawet nie miałeś tam serwera?

Piszecie, że fiberhost to gówne itp. Bo znaleźliście takie coś w necie i się tego trzymacie, kupcie tam serwer.

Syf,kupa,szajs nie przypominaj mi o tej shit maszynie, pada nawet od reloada! stanowczo nie polecam, straciłem tylko 150 zł ; /

Jak wgrasz z 50 pluginów to tak jest -.-

Ja tam miałem serwer na FiberHost i było dobrze. Nie miałem oczywiście unlimited ale miałem inne. Znam osobę, która ma ten pakiet i jakoś niema żadnych problemów!

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...