Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rankedami

TheNeKuPL10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem nie umiem wygrać gry w silver 5. W tamtym sezonie doszedłem do silver 1 bez żadnych problemów, a teraz to koszmar. Mój team ciągle feeduje, a ja jak zdobywam te 2,3 kille to przychodzi zabija mnie przeciwny jungler i mój jungler nawet nie chce pomóc, a jak pomaga to albo padnie, albo nie udany gang ;/. Pewnie napiszecie, że to moja wina, ale jak można przegrać podrząd 3,4 gier, to jest chore troche. Macie jakieś rady podczas grania rankedów? Co mam robić żeby się nie wkurzać, bo już siły nie mam z takimi graczami grać :/?

Opublikowano

Graj na jungli najlepiej Elise, lub Vi. Bardzo łatwo nimi wygrać grę, wystarczy choć odrobinę umieć junglować.

Dodatkowo jeśli nie lubisz jungli, graj na midzie (polecam Gragasa), po prostu maszyna do zabijania. Wystarczy Q+R w team fighcie, a przeciwnicy sami się przed Tobą kładą.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...