Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o Surze BM

123Przemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iz postanowilem stworzyc temat o surze BM, prosze o nie wkurzanie sie dla tego bo to moj 1 temat

Sura BM to bardzo potezna postac do PvP (Player vs Player) Posiada duze DMG atakami magicznymi, ale male DMG hitami

Jaki iz w tym temacie bede opisywac same eq tej postaci, podam teraz ,,styl,, wybrania Skili pod PvP

Skile -

Ognisty Duch, - Mroczna Ochrona,- Mroczna Sfera, - Ogniste Uderzenie, - Mroczny Kamien, - Duchowy Cios

Oczywiscie wszystkie na P :)

Teraz Przedstawie eq pod PvP [Wojenne]

Zbroja - Jako iz Sura BM ma duza obrone dzieki Mrocznej Ochronie na serwery prywatne wystarczy zwykla Stalka + 9

1 - 15 Sztrzaly

2 - 15 Sztylety

3 - 15 Miecze

4 - 15 2 - Reka

5 - Max HP na Serwerze

6 - 15 Odp Wojownik

7 - 15 Odp Sura

Miecz - Dla Sury BM polecam miecz Szponu Ducha a pozniej ulepszac na kolejne poziomy

1 - 20 Szybkosc Zaklecia

2 - 15 Inteligecja

3 - 15 Zreka

4 - 15 na Ludzi

5 - 15 Krytyk

6 - Odp Wojownik

7 - Odp Sura

Naszyjnik - Z Ametystu/Lez To tak samo jak z Butami Zbroja i troche Kolczykami

1 - 15 Sztrzaly

2 - 15 Sztylety

3 - 15 Miecze

4 - 15 2 - Reka

5 - Max HP na Serwerze

6 - 15 Odp Wojownik

7 - 15 Odp Sura

Tarcza - Ja polecam robic 5 tarcz 1 Wojenna i 4 inne na klasy ja opisze tylko jedna bo w bonusach to wszystko takie same

1 - Odp na Omdlenie (NNO)

2 - Odp na Spowolnienie (NNS)

3 - 15 na Ludzi

4 - 15 Zreka

5 - 15 Int

6 - 15 Odp Sura

7 - 15 Odp Woj

Kolczyki - Obowiazkowo z nieb lez, lub ulepszac na nastepne poziomy jak daja Int, czemu int, bo daje w Skile :)

1 - 15 Sztrzaly

2 - 15 Sztylety

3 - 15 Miecze

4 - 15 2 - Reka

5 - 15 na ludzi

6 - 15 Odp Woj

7 - 15 Odp Ninja

Branzoleta - Z nieb lez a pozniej ulepszac dalej

1 - Max HP na Serwerze

2 - Do PZ max na serwerze

3 - 15 Magia

4 - 15 lud

5 - 15 Odp na Ogien

6 - 15 Odp Woj

7 - 15 Odp Ninja

Buty - Ja polecam Buty ze Skory czemu Wbudowane 15 na sztrzaly mniej uzerania sie z bonowaniem a wiecej na Kryta.

1 - 15 Krytyk

2 - 15 Sztylety

3 - 15 Miecze

4 - 15 2 - Reka

5 - Max HP na Serwerze

6 - 15 Odp Ninja

7 - 15 Odp Szaman

Helm - Helm polecam na 41 potem ulepszac na Wyzsze poziomy

1 - 15 Lud

2 - 15 Magia

3 - 8 Trucie

4 - Regeneracja HP 30 %

5 - 15 Odp na Ogien

6 - 15 Odp Szaman

7 - 15 Odp Ninja

No to na tyle z mojego pisania, mam nadzieje ze poczatkowym graczom sie spodoba poradnik

Pozdrawiam

Opublikowano

wiatr/błyskawice bezużyteczny bon, niedziałający na większości serwerów. Znacznie lepszy abs na Ogień, niedoceniany a dający wiele przeciwko innym BM'om, Smokowi, Ognistej strzale archera. Nic szczególnie mądrego nie napisałeś, kolejność rozwoju skilli dość dyskusyjna + zrobiłeś błąd, napisałeś mroczna sfera po czym mroczny kamień, a chodziło ci o mroczne uderzenie. (PS: jest ono lepsze w pvp niż sferka :) Rozpisałeś Perfect bony, oczywiscie nikt nigdy nie będzie miał kompletu eq takich ;)

Opublikowano

Niewrażliwość na spowolnienie? Po co to komu?;d A ogółem fajny tut, tylko naprawde nie wiem po co to spowolnienie. Jeszcze jedno do pż działa chyba tylko na potwory jak dobrze słyszałem ;d

Opublikowano

wiatr/błyskawice bezużyteczny bon, niedziałający na większości serwerów. Znacznie lepszy abs na Ogień, niedoceniany a dający wiele przeciwko innym BM'om, Smokowi, Ognistej strzale archera. Nic szczególnie mądrego nie napisałeś, kolejność rozwoju skilli dość dyskusyjna + zrobiłeś błąd, napisałeś mroczna sfera po czym mroczny kamień, a chodziło ci o mroczne uderzenie. (PS: jest ono lepsze w pvp niż sferka :) Rozpisałeś Perfect bony, oczywiscie nikt nigdy nie będzie miał kompletu eq takich ;)

Postaram sie poprawic bledy w najblizszym czasie

Chodzi mi o serwer bardzo latwy to znaczy xenox, extreme lub inne takie serwery

Niewrażliwość na spowolnienie? Po co to komu?;d A ogółem fajny tut, tylko naprawde nie wiem po co to spowolnienie. Jeszcze jedno do pż działa chyba tylko na potwory jak dobrze słyszałem ;d

Sura BM ucieka w pvp przynajminiej jak ktos ma troszke slabsze eq od tego ktorego opisalem a jak ktos ma takie jakie napisalem 3x duszki i ogniste uderzenie w zupelnosci wystarczy, ma skile z daleka np Mroczna sfera, mroczny kamien, ognisty duch i jeszcze jakis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...