Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zrobić fajną miniaturke na YT

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o takie miniaturki do filmów jak naprzykład niektórzy youtuberzy minecrafta na miniaturke wklejają swojego skina w jakiejś zbroji i w określonej pozycji. A drugie pytanko to jak zrobić żeby podczas filmiku wyskakiwało np. coś takiego : (na zdjęciu są 3 przykłady ale one pokazują się w różnych momentach filmiku, zrobiłem tak w jednym żeby nie wstawiac 3 zdjęć) kyj1.png

Będe wdzięczny za pomoc

Opublikowano

Chyba nie skumałem dokładnie o co chodzi. Miniaturki robisz za pomocą programu do grafiki np. gimp. Trzeba mieć jakieś minimalne pojęcie jak się z nim obsługiwać by to zrobić. Co do drugiego pytania jestem dość zagubiony. Z tego co zrozumiałem to te "obrazki" wstawiasz do swojego filmiku podczas jego obróbki i tu też będzie ci potrzebna jakaś minimalna wiedza w programie graficznym oraz programie do obróbki video. Jak już wstawisz to w swój filmik i wrzucisz na YT to będziesz musiał tam ustawić tzw. annotations tak żeby pasowały pod twój film. Myślę że ten film pomoże ci zrozumieć co mam namyśli:

https://www.youtube.com/watch?v=UENwi3Tp2t8
Opublikowano

Na co dalej czekasz? Odpowiedział Ci.

Pierwsze: Obsługa programu graficznego -> wklejasz tą kwadratową postać, dodajesz tło, napis, koniec.

Drugie: Musisz zrobić obrazki i wrzucić je do filmu z adnotacjami.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...