Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod {Problem}

Michałek440

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z kamermodem wczoraj pobrałem metin2 i zainstalowałem kamermoda wciskam F6 nic F5 też nic a takto wszystko działa. Przycisk zmienili w nim czy co proszę o pomoc !

Opublikowano

Niby powinno chulać, wh działa za to nic z hackbara mi nie rusza :/

Ktoś ma podobnie??

# Mój błąd, wszystko śmiga :)

Jeszcze nie sprawdzałem jak to chodzi, ściagam metka na nowo, za ok 20 minut dam znać, bo coS mi sie spieprzyło jak dałem tak DMG hack stąd http://www.mpcforum.pl/topic/646410-dl-dmg-x6-na-bronie-metin2pl/page-14 ===== czyli jakieś gówno które juz dawno niedziała (stary kamer, nie działa mobber, ani ten cały DMG hack)

Opublikowano

Jak z tej strony http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html pobrać zaktualizowanego moda? :( download oraz download2 po kliknięciu przenosi na stronkę, gdzie konieczne jest podanie nr telefonu (a wolę nie ryzykować), bądź kliknięcie skip ad w prawym górnym rogu, gdzie po kliknięciu wyskakuje komunikat, że strony nie znaleziono. jestem zielona :(

Opublikowano

Rogal to jest tylko reklama prawy górny róg i dajesz "SKIP AD" no nie gadaj, że nie wyczaiłeś tego :P

Zioberko WH nie jest zintergowany z Kamerem, jest do pobrania osobno w tej samej stronie.

Opublikowano

Rogal to jest tylko reklama prawy górny róg i dajesz "SKIP AD" no nie gadaj, że nie wyczaiłeś tego :P

Zioberko WH nie jest zintergowany z Kamerem, jest do pobrania osobno w tej samej stronie.

WIem wiem, ale wcześniej sobie podmieniłem te pliczki, a nie zostawiłem czystego metina i nie miałem plików PC i PC2 :).

Teraz wszystko ładnie działa. Każda z funkcji kamera tak jak powinna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...