Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ikony

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka za co sa te nowe ikony lunar bo widze ze sporo osob juz je ma ? Wiem ze na stronie jest napisane ale to tak chaotycznie napisali ze nie wiem jakie gry i wogle . Napiszcie dokladnie za co i jak dostalicie ;()

signature5y.png

Opublikowano

Mam podobne pytanie.

Jeśli chodzi o te pierwszą ikonkę to powinna ona pojawić się od razu po wejściu do gry, tak?

To dlaczego mi się nie pojawiła;>?

Opublikowano

Albo to ze mam zagrac 6 gier z kumplem to wystarczy ze sie teraz zaoguje zaprosze go i zagramy 6 razy 5vs5 niewazne czy wygramy dostane ?

signature5y.png

Opublikowano

@DjDamian

Wystarczy ,że zagrasz z kolegami 2x 3 vs 3 , 2x aram i 2x 5vs5 . Nie ważne czy wygrasz czy nie.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

@DjDamian

Wystarczy ,że zagrasz z kolegami 2x 3 vs 3 , 2x aram i 2x 5vs5 . Nie ważne czy wygrasz czy nie.

Zagram z jednym, czy muszę cały team z kumplami złożyć ?

Opublikowano

wszystko jest opisanie na stronie festynu:

http://promo.eune.leagueoflegends.com/pl/lunar-revel-2014/#sectionSix

Nie wiem czego tu nie rozumieć. ludzie wysilcie się i poszukajcie trochę to jest zawsze gdzieś napisane przecież riot nie pozostawiłby tego bez odpowiedzi.

Ikona Roku Konia: By zdobyć tę ikonę musisz rozegrać i zwyciężyć grę z dobieraniem przeciwników. Gry niestandardowe nie liczą się w tym przypadku, lecz nie jest wymagane by grać z przyjaciółmi aby zdobyć ikonę Roku Konia. Podobnie, nie wliczają się w to gry przeciwko SI (botom).

Ikona Księżycowej Bogini Diany: By zdobyć tę ikonę musisz dołączyć do kolejki z dobieraniem przeciwników (bez kolejek niestandardowych) z przynajmniej jednym ze swoich przyjaciół i ukończcie dwie gry na Twisted Treeline lub Crystal Scar (Dominion). Gry przeprzeciwko SI (botom) nie wliczają się do tego.

Ikona Riven Smocze Ostrze: By zdobyć tę ikonę musisz dołączyć do kolejki z dobieraniem przeciwników (bez kolejek niestandardowych) z przynajmniej jednym ze swoich przyjaciół i ukończcie dwie gry na Howling Abyss. 

Ikona Tryndamere z Walczących Królestw: By zdobyć tę ikonę musisz dołączyć do kolejki z dobieraniem przeciwników (bez kolejek niestandardowych) z przynajmniej jednym ze swoich przyjaciół i ukończcie dwie gry na Summoner’s Rift. Podobnie, nie wliczają się w to gry przeciwko SI (botom).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...