Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban.

Aörash.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem nie słusznie bana ponieważ odłączyło mi internet i nie było go jakieś 5 minut. I gdy wróciłem do gry to grałem jeszcze te 40 minut. Ale po Wygranej dostałem bana. Jest jakaś możliwość dostania unbana? I gdzie to skierować.

Opublikowano

Kieruj do supportu prośbe o unbana ale raczej bez dowodów że grałeś te 40 minut nic nie zrobisz. Nie było cie te 5 minut w grze-byłeś afk, tzn ze jest powód za który cie mogą zbanować. Pozatym musiałeś też wcześniej dostawać reporty jakieś bo za 1afk'a 5 minutowego nie zdażyło mi sie jeszcze bana dostać.

Opublikowano

kurwa.. ludzie...

Dostałeś bana za leave, wróciłeś no dobra. Ale bana dostałeś za to że wcześniej tez leavowałeś. Leave buster banuje automatycznie tych co często opuszczają rozgryki. Tyle tematów tego typu było.

Ja jebie nawet masz to w FAQ na stronie lola. Na lenistwo nie ma lekarstwa sorry.

Opublikowano

Ciekawe, 5 minut. Leave buster banuje jak nie będziesz w meczu przy porażce lub zwycięstwie. Działa to na takiej zasadzie. Więc nie możliwe jest to, że dostałeś bana niesłusznie. Jeżeli byłaby to prawdo to mocno przepraszam. Możesz dostać unbana. Kieruj się do supportu.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Wyślesz to do supportu, wklei Ci wiadomość "WITAJ PRZYWOŁYWACZU, ZAJEBIŚCIE NAM SMUTNO, ŻE DOSTAŁEŚ BANA ALE OD LIWER BUSTERA NIE MA ODWOŁAŃ. POWODZENIA NA FIELDS OF JUSTICE" i na tym sprawa się zakończy.

Opublikowano

System riotu mnie śmieszy niektórzy wyjdą na 5 min i bany lecą a ja wczoraj cały meczyk opuściłem z powodu lagów i nic :D

Opublikowano

Leave Buster mnie zaciekawia xD Tyle meczy opuściłem i bana nie dostałem bana, tylko dezercje

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...