Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF4 wersja ps3 na ps4

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam PS4, i chciałem sobie kupic BF4, ale znajomi powiedzieli mi żebym nie kupował wersji na PS4 tylko na Ps3 i sobie zupgraduje na ps4.
I moje pytanko jest takie znalazłem niedaleko u mnie w sklepie za 150 zł coś takiego :

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/23/2swe.jpg

Oczywiście w sklepie jest to po polsku :D

I pytanie jest takie czy jeżeli zrobie ten cały upgrade na PS4 to czy ten dodatek CHINA RISING też będę miał na PS4 czy go można tylko wykorzystać tylko na ps3 ? za odp like :P

RMCF

Opublikowano

tak tylko czy ten twój znajomy wspomniał, że jak już nabędziesz tego BF'a na ps3 dostaniesz kod na update i znów będziesz musiał zapłacić 39zł za zakup w wersji cyfrowej? :D

Opublikowano

tak tylko czy ten twój znajomy wspomniał, że jak już nabędziesz tego BF'a na ps3 dostaniesz kod na update i znów będziesz musiał zapłacić 39zł za zakup w wersji cyfrowej? :D

Tak wiem o tym :) kupiłem plusa na 3 miesiace wiec zostało mi 41 zł ze zdrapki tak wiec opłaca mi się takie rozwiązanie :)

RMCF

Opublikowano

Mój angielski nie jest zbyt dobry tak więc gdybyśmógł odpowiedzieć czy będę miał te DLC na ps4 czy nie będę :) będe wdzieczny

Tak, karnety sezonowe oraz dodatki przechodzą na nowsze konsole :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...