Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego czołga teraz robić?

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Zrobiłem ostatnio KV-1, no ale jak nim padne to msuze grać czymś innym i tera nasuwa się pytanie jakiego czołga teraz robić prosiłbym o podanie od 1 tieru do 10. Zależy mi na dużym damage no i też takim w miarę pancerzu.. Dodam że z KV-1 mam zamiar iść do IS 7.

Opublikowano

Linia do E5 (Amerykańskie HT), linia do E-100 jak kolega powiedział. To z HT.

MT polecam ruskie (najlepiej T-62A) lub Brytyjskie, ale jeszcze mają najgorszą Xt, Ew. Do pathona, ale tej lnii w ogóle nie znam.

Lub TD - Tu polecam wszystkie po za linią francuską. Każda linia ma coś w sobie, ale akurat ta dostaje ogromnego nerfa. Najbardziej polecam Ruskie, brytyjskie, amerykańskie do E3 i obie linie niemieckie, czyli wszystkie po za tamtą ;p

Opublikowano

Ruskie TD(MS-1 > SU > ISU > OB.) - mocne, brytyjskie MT (Covenanter Crusader Cromwell Comet Centurion) - bardzo przyjemny Cromwell, francuskie LT (AMX 38/40, ELC, AMX 13, Lorr40t, BAtchat25t) - prosta i mocna linia LT, amerykańskie LT(Light > Stuart (Chaffee?) > M7 > T21 T71 T69 > cośtam > T57HT) - baardzo fajna linia, od VII magazynki, LT, dwa MT i ostatni HT. Oprócz tego możliwość wyexpienia Chaffiego <3 .

Opublikowano

Mam pytanie czy warto robić czołg m6? Ten amerykański i potem jest chyba t29 coś takiego .. Warto to robić? Bo 0becnie mam już prawie kv1s

Opublikowano

Najlepsza linia do E-100 od tigera się zaczyna miodzio . Tiger I potem Tiger 2 już idzie robić stalowe . No a potem malina E-75 no i E-100 ale tam tylko z goldem grasz :)xD

Opublikowano

Tak M6 fajna zabawka :) Dobre działko . Alee to jest duża puszka co lubią w nią szczelać ;) xxd

Opublikowano

T29 ma znakomitą wieże to może korzystać z każdej pagurki i wzniesien żeby tylko wieże pokazywać a kadłub chować .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...