Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którego Boga ?

supermen16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zastanawiam się nad kupieniem Mercurego i nasuwa się pytanie czy jest on dosyć silny ? Proszę napiszcie jego zalety i minusy a jak uważacie że nie warto go kupić to napiszcie przykłady bogów którzy są silni w jego grupie , podejże Assasin. Dzięki :)

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Mercury:
+Spory DMG

+Szybkie ataki

+Ulti z dużym zasięgiem

+Z pierwszego skila wchodzą kryty.

Polceam Ci również Bakasurę i Lokiego,OP asasyni.

Opublikowano

Na samym początku, kiedy wyszedł Mercury jak najbardziej bym Ci go polecił. Aktualnie dostał trochę nerfa (m.in na ulta) i nie jest już tak często wybierany. Na ten moment jak najbardziej polecę Ci Thanatosa.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Jak dla mnie kali i mercury to najlepsi assasini do 1v1, zdecydowanie polecam.

Mercury w full def buildzie ze szczypta lifesteel jest niesmiertelny i spokojnie wysoluje fenixa i minotaura.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

A co myślcie o Ne Zha ?

Bardzo szybko sobie radzi z robieniem jungli. Nie ma escape (nie licząc ulta) co już jest dużym minusem. Również ciężko trafić jej 3 w rywala. Jeżeli jesteś początkującym graczem albo teraz zaczynasz grać w jungle, polecam Ci jeszcze hun batza. Ma skok, ult świetne do ganka + bardzo dobra pasywka na początek gry ( po każdym użytym skilu siada krytyk).

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Tak btw. dla mnie najlepszym junglerem jest Arachne i bardzo fajnie mi się gra Xbalanque na jungle :)

@topic Mercury jest dobrym junglerem z super dmg w late game. Ma bardzo pomocny skill do co-opu. Chodzi mi i ten jego przerzut. A ulti ma strasznie duży zasięg.

Opublikowano

Co do chac'a:
- lifesteal z kosmosu
- może się teleportować do swojego toporu z każdego miejsca(oczywiście dopóki nie skończy się działanie skila)
- fear na ulcie jest strasznie irytujący w teamfightach, nie można nic zrobić
- tankowaty
- dmg też niczego sobie
- slow :c

Opublikowano

Hejka, z tego co wiem kiedyś grając na boty samemu dało się grać każdym bogiem i go testować, teraz wyłączyli tą opcje czy ja jestem głupi >.< i nie umiem tego zrobić ? :)

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Hejka, z tego co wiem kiedyś grając na boty samemu dało się grać każdym bogiem i go testować, teraz wyłączyli tą opcje czy ja jestem głupi >.< i nie umiem tego zrobić ? :)

Tak, ta opcja jest już niestety niedostępna. Możesz wypożyczyć postać za 100 albo 150 favorów, ale za pierwszy wygrany mecz dostaniesz ich aż 200! :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Tak, ta opcja jest już niestety niedostępna. Możesz wypożyczyć postać za 100 albo 150 favorów, ale za pierwszy wygrany mecz dostaniesz ich aż 200! :)

Niby tak ale Nemesis się nie da dopiero jak będzie w normalnej cenie ;/

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

jest dostepna tylko ze na jungle practice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...