Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Play4Free

Wojtas7185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dylemat chodzi o to jaka bronia grac mam takie : famas ,l85a2, aek-971, stg77aug, m4a1, scar-l . Mam tez takie "ulepszenia" kolba thunderbolt, stabilizujaca magazynki : viper , 4 - rzedowe lufa : predator, zblizeniowa celownik: rapid aim red dot mysle czy nie losowac celownika m145 w zrzucie zaopatrzenia pustynnego jest tam moze kolba nemesis ? poleccie co zrobic moze cos dokupic ?

Opublikowano

@up Dlaczego ?

@ autor jaki masz lvl ? Od 23 można kupić kolbe nemesis, a przydała by się.

Bo kolba thuderbolt nadaje się tylko do scarl, aek i m4 + wsadź do nich jeszcze red dota, vipery i predator.

M145 przydało by się do l85 i auga, ale te bronie bez nemesis( do auga taktyczna też jest git) się nie nadają do użytku. Więc jeżeli chcesz grać z m145 to zakup nemesis albo taktyczną.

Opublikowano

@up nemesis podobno nie kupie juz w sklepie zostala wycofana mam 14 poziom i nie wiem co z tym m145 bo praktycznie tylko ze zrzutu zaopatrzenia go kupie :/ kolba tez tam bedzie wie ktos ?

Opublikowano

Kolby nnemesis nie ma w zrzucie chyba, ale wiem że od 23lvl kolba nemesis jest normalnie dostępna za 790 funds, wczoraj kupiłem.

Bez nemesis m145 to strata kasy, chyba że dokupisz abakana za 17500 credits (tanio) to wtedy z viperami predator i thuderbolt + m145 będzie snajperka dla szturma;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...