Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Licencję 3.4.6 IPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oferuję licencję do ip.board 3.4.6

oraz grafika, w moim profilu macie co oferuję.

Projekt ma być zaczęty, sponsor i teamspeak.

Kontakt tutaj, PW.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

NIE POLECAM! OKRADA LUDZI :)

JEGO GRAFIKA JEST NA GOOGLE! NIE WARTO UFAĆ!!

Opublikowano

NIE POLECAM! OKRADA LUDZI :)

JEGO GRAFIKA JEST NA GOOGLE! NIE WARTO UFAĆ!!

To wy mnie w chuya zrobiliście. Na komputerze mam PSD. Wszystkich grafik więc jeśli ktoś chcę to udostępnie.

Pozdrawiam.

UP.

Znamy się ?

Bo na te forum wszedłem dopiero dzisiaj od 4 tyg.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

nie polecam prace nie warte nawet przysłowiowej złotówki,miałem okazje współpracować z tym człowiekiem ale sie bardzo zawiodłem

chęci wielkie umiejętności małe. Z licencją to jest tak ze zrobi forum potem pozabiera uprawnienia reszcie teamu trzeba się doprosić żeby byle bzdet zamieścić na forum,robi prace za gma ? to tylko dlatego zeby potem handlować itemami zrobionymi przez gma /ulepszaczami ograniczysz mu prawa to automatycznie odchodzi tłumacząc sie że tym ze ''nie widzi swojej przyszłości na tym serwie"

jeden wielki oszust no to na tyle Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam!

Nie wywiązuje się z zawartej umowy. Należy prosić i błagać aby coś zostało zrobione

Umawia się oraz deklaruje za posadę a gdy przychodzi co do czego pragnie zostać drugim właścicielem ZA GRAFIKE

Jest to człowiek nie gody zaufania, tworzący na początku pozory, które pomogą mu osiągnąć zamierzony cel.

Po informacji, że jego konto nie będzie zdatne do wytwarzania itemów, chce zostać drugim właścicielem.

Wniosek: Oszustwo oraz cel wzbogacenia się.

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...