Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na Jakim Serwerze Byś Zagrał ?

bizosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem nie wiem jaki tryb zrobić myślałem że coś na modach ale tego jest za dużo tak samo Hardcore, FreeBuild, Survival+Frakcje. Maszyna posiada 128gb ram opłacona na długo więc szukam jakiegoś fajnego projektu ;) pisać swoje propozycje pod tematem :)

Opublikowano

Maszyna pewnie z Fiberhostu, to mam propozycje na mniejszy projekt.

Ja jestem fanem SkyBlocków, ale też jest tego dużo, więc polecam ci 4fun, bo jest mało takich serwerów :)

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Serwer 4 fun polega na:

- Duże dropy z stone

- Dużo mini gier

- Dużo eventów

Robiłem już taki serwer i był 40/40, ale się rozpadł bo jakiś mózg go rozwalił ;/ uważajcie kogo bierzecie do administracji :)

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

FB i mody tak średnio bo takich serwerów jest mnóstwo. Lepiej zrób serwer MiniGames, na początku daj popularne gry jak Parkour, PaintBall czy H&S to możesz się wybić ;) W zależności od tego jaki będzie klimat i musisz czymś zachęcić :D

Opublikowano

Survival, na początku mała wioska zbudowana z drewna (1 sklep i spawn), wokół której są wyznaczone tereny pod budowę (zadaniem graczy będzie rozbudowanie jej).

Opublikowano

Ja tworzę z kolegą Survival+Frakcje Dropy [Życia 30 żyć] i inne dodatki oraz parę minigier dla urozmaicenia gry oraz skyblock do tego ;)

jak chcesz więcej info gg:32214590 mogłem zle coś napisać to na gg dam ci info

Opublikowano

Od wczoraj pracujemy nad projektem Survival+Frakcje+RPG już pisze na czym on będzie polegał klimat RPG będą Questy. Ależ to nie wszystko będzie można na serwie założyć maksymalnie 10 gildi dlatego drop nie będzie taki prosty do zdobycia ;) ale także będzie występowała mapa handlowa gracz będzie miał tobół kto grał w metin2 to wie o co chodzi tylko że nie będzie on się zamieniał w żaden sklepik ale będzie pisało nad jego głową sklep jak na niego się kliknie to pokazuje co dany gracz chce sprzedać. Piszcie co byście jeszcze dodali a może coś wykorzystam za fajne pomysły rozdaje nagrody dlatego piszcie swój nick pod danym pomysłem.

Pozdrawiam Sajmonek !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...