Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Załoga z T-34-85

Rassmuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam T-34-85 i oczywiście zamierzam kupić T-43, na "Rudym" mam dopiero pierwszy perk na 50% bo nie gram nim dużo ostatnio ale myślałem że jak kupię T-43 to będę mógł przenieść załogę z "Rudego" do T-43... ale w karcie ewidencyjnej nie widzę abym mógł wyszkolić załogę na T-43. Czy to znaczy że będę musiał kupić czołg z załogą i od nowa szkolić ?

Opublikowano

A jaki masz 1 perk ?

jak pierwszy perk u dowódcy żarówka to jak Ci sie podoba na nim gra to lepiej , załoge będziesz mógł przenieść :)

Bardzo dobre perki tylko ta jazda terenowa mogła byc za naprawe ale to nic ;)

Opublikowano

Nie będziesz musiał robić nowej załogi. Wystarczy że przeniesiesz nieprzekwalifikowaną załogę na T-43, wejdziesz w kartę i klikniesz opcje "obecny czołg" wtedy autoamtycznie wybierze Ci twn czołg i będziesz mógł przeszkolić załoganta.

Opublikowano

Moje perki na nim:

Dowódca: żarówa

Celowniczy: naprawa

Kierowca: jazda terenowa

Radiooperator: gaszenie pożaru

Ładowniczy: naprawa

Dlaczego takie perki ? Przeważnie pushuje trochę i gdy podświetlę jakieś czołgi ukrywam się w najbliższej okolicy i napierdzielam w nich

Opublikowano

Moje perki na nim:

Dowódca: żarówa

Celowniczy: naprawa

Kierowca: jazda terenowa

Radiooperator: gaszenie pożaru

Ładowniczy: naprawa

Dlaczego takie perki ? Przeważnie pushuje trochę i gdy podświetlę jakieś czołgi ukrywam się w najbliższej okolicy i napierdzielam w nich

Naprawa lepiej na radioop. i na 2 perk all gaszenie potem restniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...