Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zapowiedź] (OTWARCIE W PIĄTEK) EpicPvP - Najlepsze PVP | 0 lagów | autorski CZAT Zapraszamy

djrappuss

Co wybieracie?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie ip woleliby?cie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodów technicznych Otwarcie serwera zostało przełożone! Będziemy was informować na bierząco.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeśli masz jakiś problem co do naszego wieku lub serwera zapraszam serdecznie na naszego ts sieci ts.worldhard.pl i pogadamy:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dla mnie nawet, moi drodzy, możecie mieć i po 25 lat każdy. Na serwerze nie zagram, bo jak sam pisałeś wszystko jest robione "na szybko", czyli nie w ogóle nie przykładacie się do tego, co robicie.

Niestety grałem już na za wielu serwerach robionych "na szybko".

Grałem? Za dużo powiedziane. Dosłownie wchodziłem i wychodziłem, bo naprawdę nie mogę już patrzeć się na te polskie gówna robione dla hajsu.

Każdemu kto choć trochę chciałby pograć na prawdziwym serwerze polecam szukać ich na planetminecraft, nie tutaj.

Opublikowano

Jest piątek | IP nie ma ._.

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

@goldenblake To nie wchodź boże

Serwer nie jest robiony na szybko.

PREZENTACJA JEST ROBIONA NA SZYBKO.

Po otwarciu zrobimy lepszą.

@up start opóźni się do jutra godziny 15:30.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przepraszamy was za małe opóźnienia ale ';) mój problem nie wyrobiłem się z czasem pluginy/mapka wszystko jest tak jak mowie musimy po ustawiać teleporty i po sprawdzać czy cuboidy itp... jest wszystko dobrze ustawione

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...