Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć mobo - Winda OEM

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w piątek umarła mi płyta [*]. Ogólnie mam Windowsa 7 64bit OEM. Jak to teraz będzie ? Jak zadzwonię do Microsoftu, to dezaktywują mi Windę ? Bo z tego co słyszałem OEM'ki 2 raz nie da się zainstalować na innym mobo ;c

Pozdrawiam

9368_gold.png

Opublikowano

Czytałem w necie, to ludzie piszą, że wystarczy zadzwonić na infolinię Microsoftu i po sprawie. Ale czy na pewno ? Bo się wkurwe jak mam znowu wydać 4 sety na Windę -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Zawsze można pirata, darmowy a masz to samo. Zadzwoń, jak znasz kod windowsa to możesz też chyba pomoc online dostać (pamiętam jak kiedyś chciałem coś znaleźć i właśnie poprosiło mnie o kod na stronie m$)

Opublikowano

Nie chcę pirata, bo moja mama nawet nie chce o takim czymś słyszeć. Ogólnie mam nalepkę na obudowie przyklejoną ;c

9368_gold.png

Opublikowano

zainstaluj normalnie na nowej, jak nie przejdzie aktywacji masz aktywacje telefoniczną. podasz podane zestawy cyfr i dostaniesz następne do wpisania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czytałem w necie, to ludzie piszą, że wystarczy zadzwonić na infolinię Microsoftu i po sprawie. Ale czy na pewno ?

No to jak czytałeś to po chuja na forum pytasz? Zadzwonisz to się przekonasz, ja pierdole czy to wymaga zakładania kolejnego debilnego tematu jakich na tym forum pełno? To tak jakbyś napisał "zrobiłem klocka, mama mi mówi, żebym wytarł dupe, ale czy na pewno mam tak zrobić?". No ludzie kurwa trochę samodzielności.

Opublikowano

zainstaluj normalnie na nowej, jak nie przejdzie aktywacji masz aktywacje telefoniczną. podasz podane zestawy cyfr i dostaniesz następne do wpisania

Dzięki roben za pomoc

No to jak czytałeś to po chuja na forum pytasz? Zadzwonisz to się przekonasz, ja pierdole czy to wymaga zakładania kolejnego debilnego tematu jakich na tym forum pełno? To tak jakbyś napisał "zrobiłem klocka, mama mi mówi, żebym wytarł dupe, ale czy na pewno mam tak zrobić?". No ludzie kurwa trochę samodzielności.

Jesteś idiotą i tyle w tym temacie. Gardzę czymś takim ... Ignore.

Nie ma sensu żeby to było otwarte. Przyjdzie kolejny troll jak ten Vel coś tam i tylko zbędną spinę zrobi

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...