Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAAT NosTale Server 1.0_smoke Jak włączyć komendy+Błąd w konsoli

Speaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam serwer waat smoke 1.0 Jednak w konsoli login server wyskakuje Could not listen 25.188.14.52:4001

Press any key to continue.

I jeszcze jedno Mam zrobione komendy Ale jak je uruchomić? podobno tez waat smoke ma te komendy Proszę o odpowiedzieć.

Opublikowano

Jeśli chodzi o komendy . To jak chociaż troche znasz się na c++ to powinieneś wiedzieć jak to zrobić . Dodajesz kod , debugujesz i poprostu wpisujesz w grze np . jak dodałeś komende o sp . To wpisujesz $sp . A o ten błąd to chodzi , że nie można się połączyć z tym ip i nie może czekać na nowe połączenia od innych clientów.

nostaleh.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o komendy . To jak chociaż troche znasz się na c++ to powinieneś wiedzieć jak to zrobić . Dodajesz kod , debugujesz i poprostu wpisujesz w grze np . jak dodałeś komende o sp . To wpisujesz $sp . A o ten błąd to chodzi , że nie można się połączyć z tym ip i nie może czekać na nowe połączenia od innych clientów.

Gravity ale ja mam ustawione $sp i wgl nie reaguje......

A niewiesz jak naprawić ten blad w konsoli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...