Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

Fubuken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sie chcem logować to pisze your account has been permanently banned do gry nie wchodziłem z 3miesiące to jak mogłem czitować ja nie rozumiem na złość robią to czy nudzi im się i teraz nwm co robić jesli nie odbanują to będę musiał deyz kupić ! w WarZ

Opublikowano

ja tam słyszałem ze wcześniej wiekszość ludzi dostawało bana za nic jakieś problemy coś tam gadali mi Dayz będę musiał kupić bo jak kupiłem to grałem tydzień i spoko było ehh bo kupywać nie będę bo to samo będzie ;/

Opublikowano

no tam słyszałem ze zła mają opinie co do tego mamnadzieje jak Dayz kupie i nie będę miał tym samych problemów bo nwm czy kupywać bo jak będzie to samo to kasa w błoto pujdzie

Opublikowano

no tam słyszałem ze zła mają opinie co do tego mamnadzieje jak Dayz kupie i nie będę miał tym samych problemów bo nwm czy kupywać bo jak będzie to samo to kasa w błoto pujdzie

Słyszałem że Dayz nie jest lepsze bo wcześniej podobno autor gry z nikł jak kamień w wodę i potem wszystkich przepraszał wyjechał na Urlop :)) ( nie zniechęcam cię do kupna gry bo sam che kupić )

Ale DayZ standalone kup teraz bo będzie coraz droższe bo jest co raz lepsze i co raz więcej dodają

Opublikowano

DayZ Standalone jest o niebo lepsze od teraźniejszego ISS :-) Grałem i mogę Ci polecić, co do samego tematu, z banem w tej grze nic nie zrobisz, kupujesz nowe konto albo przekładasz się na DayZ.

Opublikowano

Tutaj jest udowodnienie dlaczego niby infestation jest oszustwem tutaj link

--------> jeśli mam dostać za to warna proszę o usunięcie linku ale sami zobaczcie typek dobrze gada na tym filmiku i jest tam też wzmianka o twórcach DayZ Nie chę dostać Warna ( także w razie czego można usunąć )

//Linki wychodzące poza forum dajemy w code

Opublikowano

on dobrze gada mogę się z tym zgodzić dlatego Dayz wiekszość kupuje :P dlatego zdecydowałem Dayz kupie :)

Znalazłem tego typka przez przypadek tak masz racje jak już kupować to DayZ :)

są jasne dowody że są oszustami

Opublikowano

ale jak kupić Arma 2 i jakiś tam dodatek to drogo no chyba ze można grac na Arma 2 i nie kupywac dodatku tylko moda wgrac można tak wogole ?

Opublikowano

Trzeba mieć Arma2 (może być free), ale obowiązkowo musisz mieć dodatek. Bez dodatku ani rusz.

Ale lepiej teraz zainwestować w DayZ Standalone.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

czyli co te za 24euro ? moze ktos szybko odpowiedziec bo zaraz ide i musze wiedziec

DayZ Standalone kosztuje 23,99€.

Czyli po przeliczeniu na dzień dzisiejszy 97,90zł.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

lol drogo tyle to kasy nie wezme jak by nie mogli za free

Tyle ile za normalną grę, jakby była za free byłaby zapewne p4w, pomyśl trochę. Gry są kosztowe, gra średnio w sklepie kosztuje 120zł, uważam, że to i tak za mało.

Opublikowano

nie mam jak zaplacic nie mam konta bankowego a kolege pytalem to narazie nie wplacal nic na konto a chcialem pograc ehh zawsze jkies problemy sa

Opublikowano

trzeba mieć kase a kasa z drzewa nie spada ja chcialem ze byon kupila a za tydzien ablo dwa oddal bym mu a tu lipa moze pirata sie da no nwm nie mam pomyslow

Opublikowano

@up

No niestety kasa z drzewa nie spada. Ale jakbyś miał kase to też możesz kupić PSC gdzies na jakiejs stacji, łatwo i szybko.

A na temat pirata się nic nie dowiesz bo MPC forum nie popiera piractwa.

Pozostaje ci arme 2 free ściągnąć która już jest z tego wiem orginalnie dostępna i DayZ mod

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tyle ile za normalną grę, jakby była za free byłaby zapewne p4w, pomyśl trochę. Gry są kosztowe, gra średnio w sklepie kosztuje 120zł, uważam, że to i tak za mało.

I gra będzie co raz droższa bo jest ulepszana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...