Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC FUT 14] Proszę o pomoc w dokończeniu składu.

TaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak u góry proszę Was o podsunięcie mi jakichś dobrych składów/zawodników z Hiszpani lub Ligi BBVA.

Mam zrobiony skład co prawda jestem w 4 lidze, ale z kart specjalnych mam tylko Torresa i Soldado reszta to zwykłe złote karty. Obrona mi odpowiada atak też choć jest troszkę za wolny jak dla mnie. Chodzi mi o pomocników no i też dajmy na to napastników tylko żeby nie byli za drodzy.

Z góry wielkie dzięki ! ;)

Opublikowano

Spróbuj kupić Negredo na atak, pomocnicy: xabi alonso jest tani, Isco (7k coins), Modrić

Negrado nie za wolny ? Miałem Soldado i Torresa. Pozostał mi tylko Torres, Soldado sprzedaje. Kupiłem "Deffu" i dziś wieczorem zobaczę jak się prezentuje ;p

PS: oczywiście na ataku

Opublikowano

Kup mu Myśliwego to podskoczy mu o 3 szybkość :) zobacz sobie recenzje:

http://www.futhead.com/14/players/1852/negredo/reviews/

wszyscy go chwalą, dobrze głowkuje. Spróbuj go kupić, kosztuje grosze

"Deffu" miałem na początku jak zaczynałem. Do 5 ligi sprawuje się dobrze, potem gra gówno (przynajmniej u mnie)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Kup mu Myśliwego to podskoczy mu o 3 szybkość :) zobacz sobie recenzje:

http://www.futhead.com/14/players/1852/negredo/reviews/

wszyscy go chwalą, dobrze głowkuje. Spróbuj go kupić, kosztuje grosze

"Deffu" miałem na początku jak zaczynałem. Do 5 ligi sprawuje się dobrze, potem gra gówno (przynajmniej u mnie)

Jak na razie Defue sprawuje się świetnie. Osiągnąłem nim mistrzostwo 4 ligi i dziś zaczynam wzmagania w 3 ;)

A co powiesz o Negrado za Torresa ?

Opublikowano

To już ty musisz spróbować, bo niektórzy chwalą Negredo, a niektórzy nie umieją nim grać :) Negredo kosztuje grosze, zawsze możesz go przetestować.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

No to tak jak mówicie kupie Negredo i będzie na ataku z Defue. Jak się spisze to zobaczę ;)

Pomocników jakich polecacie ? "Hiszpanii"

Mam około 20 kawałków ale nie chcę wywalić all więc takich tańszych bym prosił ;)

Opublikowano
http://www.futhead.com/14/squads/5988787/

Kupisz ich za max 23K ;)

Pewne jest to, że Negredo musi mieć Myśliwy, a to 20K kosztuje :D

Lecz kupisz Negredo z Myśliwym za 10K max :D

Z tego co wiem to Villa i Pedro do tanich zawodników nie należą jak i większość zawodników Barcy. Ale tak i tak dzięki będę się za nimi rozglądał.

Jak byś miał coś tańszego to dawaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...