Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy admin mi pomoże?

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj ktoś włamał się na moje konto i wyszedł mi z 6 gier rankingowych , z silver IV jestem w V pousuwał mi runki ogólnie zrujnował mi konto
moje pytanie brzmi następująco czy administrator zresetuje mi punkty rankingowe do poprzedniego stanu i czy coś zrobi temu ''hakerowi'' jeżeli napisałem jego nick w zgłoszeniu . jeszcze mam takie zdjęcie pisał do mojego kolegi z mojego konta .. :

2njh8g1.png

są jakieś szanse ? . . .

damjian.png

Opublikowano

Moim zdaniem nic nie zrobią , pewnie nawet ci nie odpiszą . Myślisz ,że jak by Riot dawał odszkodowania za każde włamanie się na konto to ludzie nie zaczeli kombinować?

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

RIOT przyjmie zgłoszenie, ale nie wiadomo czy na nie odpowie. Spróbować można. Po za tym proszę Cię... każdą grę da się nadrobić. A run nie da się usunąć xD. Po prostu zmień hasło, na jakieś trudniejsze np: jeste5prey# - i nikt Ci się nie włamie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Runy przecież możesz sobie spokojnie ustawić jeszcze raz 0_o Zmień sobie hasło na coś pokroju y#7bq!u&, jakieś bardzo trudne i oczywiście potwierdź email. Zgłoszenie przyjmą, ale ci nie przywróca LP i ligi ponieważ ci powiedzą że system jest tak zrobiony żeby nikt nie mógł nim manipulować.

PS. Ka0sk8 - to nick tej osoby, na górze chatu nie zakryłeś ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Oczywiście, że przywrócą Ci konto do takiego stanu, jakiego miałeś wcześniej. Jeżeli to nie ty grałeś z tego adresu IP, oraz nie w tych godzinach ze swojego adresu IP, RIOT zauważy pewną zmianę i doprowadzą twoje konto do takiego stanu, do którego było wcześniej. Wystarczy dobrze przeczytać przy zgłoszeniu, a wszystko będzie wiadome.. ;)

GV0BWgb.png

(to nie działa tylko przy postaciach/skórkach, działa na całą skalę.)

8372383248.png
Opublikowano

@któryś z up

Runy da się skasować, a konkretniej - transmutować. Za "poświęcenie" 2 run dostajemy jedną losową. Wystarczy parę razy się pobawić i z 30 run robi się jedna.

@topic

Próbować możesz. Rankingu myślę, że nie przywrócą, ale runy pewnie tak.

Opublikowano

Po co zrobiłeś 2 takie same tematy? -.-

@Topic

Napisz do supportu może ci pomogą jak im dasz dowody

Opublikowano

Witaj,

Niestety, nie mamy możliwości zmiany wartości punktów ligowych, rankingu dobierania przeciwników czy też zmiany Twojej ligi, ponieważ uniemożliwia nam to nasz system, który został stworzony tak, aby zapobiegać nadużyciom. Rankingi szybko się dostosowują, a połączenie sił ze znajomym może pomóc Ci w powrocie do właściwego poziomu umiejętności.

Przykro mi, że nie mogłem udzielić Ci konkretnej pomocy, daj mi znać jeżeli masz dodatkowe pytania.

Pozdrawiam

''Through us, nature's will is done.''

deniskulo

Player Support Riot Games

Niestety ale nie odzyskam moich puntów .. ;/

damjian.png

Opublikowano

Niestety ale nie odzyskam moich puntów .. ;/

Odpisz im:

Rozumiem wasze postanowienia, lecz za ukradzione konto należą się zwroty, które zostały wyrządzone bez mojej zgody itp.

Pozdrawiam.

8372383248.png
Opublikowano

Ja niestety straciłem trzy strony z runami . . . aż nie nie mam ochoty grac w tego lola ._.

czekam na odpowiedz riotu na temat run ranking sobie odpuściłem .

Odzyskaem moje runy :)

damjian.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...