Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy admin mi pomoże ? ..

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj ktoś włamał mi się na konto i wyszedł z 6 gier rankingowych , z silver IV jestem w silver V pousuwał mi runki itp ogólnie konto mi zrujnował .. do mojego znajomego napisał cos takiego : (ss)

czy administrator zresetuje moje punkty rankingowe i czy zbanuje konto tego ''hakera'' jeżeli napisalem jego nick w zgłoszeniu .

damjian.png

Opublikowano

Nie sądze aby coś mogli na to poradzić, oni nie ingerują w twoje konto mogą Ci jnedynie pomóc je odzyskać.

Jednak warto spróbować, pisz może Ci pomogą !

Opublikowano

Nie sądze aby coś mogli na to poradzić, oni nie ingerują w twoje konto mogą Ci jnedynie pomóc je odzyskać.

Jednak warto spróbować, pisz może Ci pomogą !

YYYYYYYYYYYYYYYYYYY

@top

Pomogą, i wszystko cofną... w lolu support jest dla graczy, nie tak jak w innych grach |mt2|

Opublikowano

Z tego co kiedyś pisał support to nie mogą robić nic z rankedami, ale zawsze możesz napisać do nich i Ci odpiszą i pomogą. :)

Opublikowano

Spróbować zawsze warto chociaż myślę że ci pomogą, wbrew pozorom support w lolu sie interesuje swoimi graczami ;p

Opublikowano

Strony z runami raczej ci zwrócą ale o punktach rankingowych i o przywróceniu cię do siver IV możesz zapomnieć (bo tak to by każdy sobie pisał do supportu :O).Gość pewnie nie dostanie bana bo nic nie mogą mu udowodnić (jedynie to że był na owym koncie[chyba że był na proxy])

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...