Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spowolniona gra w NosTale

polonia1149

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem otóż to 2 tygodnie temu miałem komputer z procesorem pentium 3.0 ghz i 1,5 gb ram oraz słabszą grafike, gdy odpalałem 2-3x gry NosTale przez program Crackmarker gra chodziła stabilnie wszystko ładnie pięknie teraz gdy mam procek Intel Core 2 Duo E4600 i 2 gb ram oraz lepszą grafike to gdy załączę 2x NosTale to tak to strasznie spowalnia gre, że nic nie da się zrobić.

Dodam do tego, że windows taki sam jak na poprzednim komputerze (Czyli tym słabszym)

Proszę o pomoc z góry dziękuje.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A moze procesor nie jest lepszy? Wiele osób zmienialo sie z pentiuma na cos innego i bylo slabsze, podaj mi dokladne modele wszystkiego co miales i to co masz, oprocz modelu ramu

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Procek jest lepszy poniewaz wszystko się szybciej odpala niż wcześniej i dodam ze jak załacze 1 nostale to chodz idealnie.

Modele nie moge sobie przypomnieć jedynie grafika to Ati Radeon 9550 128bit oraz 128MB.

Teraz mam Procek z intela tak jak pisałem oraz grafike Nvidia GeForce 7600gs 128 bit oraz 256MB

Tak mam wszystko zaktualizowane.

Opublikowano

Nie chcesz, żebyśmy Ci doradzili jaką kartę kupić ? Po co zakładać nowy temat . Podaj tylko model i moc zasilacza to Ci coś do twojej ceny dobiorę

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...