Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. reffów

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W innym temacie widziałem, że za reffy dostaje się też skórkę do Twitch'a i WW. Czy to prawda?

Opublikowano

O boże. To trochę za dużo jak na mnie xD Pytanie do tych, co wbijali. Jeśli za te RP, które dostanę na początku gry (400) kupię Exp Boost na jaki będzie mnie stać, w ile wbiję 10 lvl? Tak mniej więcej? Czy 5 trzeba, żeby reffa zaliczyło?

Opublikowano

Ja wbijałem 10lv na reffach z tym boostem 10h ciaglej gry. Zalicza każdy refflink nie ma okreslonej ilosci od ilu reffów Ci zaliczy.

Opublikowano

Ja wbijałem 10lv na reffach z tym boostem 10h ciaglej gry. Zalicza każdy refflink nie ma okreslonej ilosci od ilu reffów Ci zaliczy.

Czyli w 10 h masz jedno konto?

Opublikowano

Teoretycznie Riot banuje za własne reffy. A właściwie nie banuje, a usuwa wszystkie nagrody + wyłącza z możliwości reffowania.

Jednakże przy 5-10 reffach ponoć jeszcze nikt nie dostał bana, dopiero przy większych ilościach.

Nie wiem jak to teraz wygląda z czasem, jednak kiedyś na bocie trwało to ok. 15h, żeby wbić 10lv. Ręcznie pewnie szybciej...

Opublikowano

Jaką mam pewność, że bana nie dostanę? Nie chcę konta tracić, ale strona na runy by się przydała, a aż tyle PZ nie mam, żeby ją kupić...

Opublikowano

Już bardziej polecam zapłacić Ci te 16zł i kupić od kogoś te 10 referalli. Przynajmniej masz wtedy pewność, że nie zostaną one usunięte.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Jaką mam pewność, że bana nie dostanę? Nie chcę konta tracić, ale strona na runy by się przydała, a aż tyle PZ nie mam, żeby ją kupić...

Dośc dużą masz pewność, sprawdzają jak ktoś wbije ok. 100 refów, sam wbiłem 50 refów na 10 i 83 na 5. Nadal nie mam bana, polecam ci robić te konta ze zmienonym IP, wtedy masz praktycznie zerową szansę na bana :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Mi wystarczy 10, żeby mieć stronę na runy, a za te 5k PZ + moje kupię drugą. Ja nie umiem zmieniać IP >.< Ja nie informatyk... Ojciec jest elektro-penumatykiem, ma komputer w jednym palcu, ale pewnie jak go zapytam o to, to zapyta "A po jaką cholerę?" xD Jak się IP zmienia?

Opublikowano

Pobierz program hackshield albo hidemyip. Tam zmienia Ci sie ip jednym przyciskiem. Chyba "Change IP" albo 'Hide my ip'

Po każdym wbitym koncie mam zmieniać IP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...