Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Syserr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SYSERR: RunState: LUA_ERROR: [string "score"]:1: attempt to call global `mysql_query' (a nil value)
SYSERR: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest score.start click

I

SYSERR: RunState: LUA_ERROR: [string "guild_kg"]:1: attempt to call field `get_vid' (a nil value)
SYSERR: WriteRunningStateToSyserr: LUA_ERROR: quest guild_kg.start click

Kto wie jak to naprawić ? I co to za syserr ?

Opublikowano

Wydaje mi się, że ten quest który nie mi nie działa to chyba przez tą tabele w mysql ale nie jestem pewien i nawet nie wiem która to tabela

Opublikowano

Z tego co widze nie masz dodanej funkcji get_vid ... Z tego co widać funkcja get_vid przyjmuje wartość 0. Znajdz sobie diffa na tą funkcje pod swoje game i wsio :)

Opublikowano

A moim zdaniem ma po prostu źle napisanego questa.

Questa wina to nie jest bo Delete all Quest folder Object i Restart i dalej ten błąd w Syserr

Opublikowano
SYSERR: number_ex: number(): first argument is bigger than second argument 10000 -> 2700, char_battle.cpp 686
SYSERR: RunState: LUA_ERROR: [string "score"]:1: attempt to call global `mysql_query' (a nil value)

Wie może jak ktoś to naprawić?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

SYSERR: number_ex: number(): first argument is bigger than second argument 10000 -> 2700, char_battle.cpp 686

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...