Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Professional Farmer 2014

Daniel516227

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Professional Farmer 2014 , przycina się chodź mam :

System : Windows 8.1

RAM : 8 GB

Dysk : 1TB

Procesor : i5 2x 2,5 z Turbo Bostem

Karta graficzna : Geforce ( nie wiem, nie chce mi się sprawdzić ) 2 GB

Komputer na którym gram w tą grę jest to Laptop .

Proszę pomóżcie jak zlikwidować te lagi ?

Opublikowano

Posiadasz jakieś modyfikacje? Spróbuj oczyścić komputer programem ADWCleaner i ewentualnie go przeskanować.

Opublikowano

Laptop nigdy nie będzie do grania. To, że ma napisanie "do gier" to jest tylko napis. Spróbuj zobaczyć sterowniki do grafy jakieś najnowsze.

Opublikowano

Chodzi ci o modyfikacje w grze ? Jeśli tak to na wysokich jak i na niskich jest to samo.

chodzi o traktory itp :D

może sie nie znam ale może to wina winowsa 8?? i to laptop ja nie jestem informatykiem ale mialem gorszy komp

i chodził mi na viscie,7, xp

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może jak w ls2009 jakiś mod posiada texture HD.Miałem kiedyś ciapka i on to miał i lagował grę.

Opublikowano

Chodzi ci o modyfikacje w grze ? Jeśli tak to na wysokich jak i na niskich jest to samo. 

Modyfikacje- czyli mody. Wgrywałeś jakieś nowe maszyny czy coś podobnego?

Bo to wlaśnie może być przyczyną.

Opublikowano

Też mam taki sam problem. Szczerze nie wiadomo jakie są dokładne wymagania do tej gry. Kolega kupił nowy komputer i również mu się przycina ta gra i nie nie ma zainstalowanych żadnych modów. Wersja oryginalna wszystko od 0.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lapek z WIN8 ma dziwną dedykowaną pamięć graficzną. Dodam, że miałem identycznie to samo! Gry zacinały i wgl. Nagle się lekko popsuł, po czym trafił do serwisu A gdy wrócił, nie było już tego problemu. Porozmawiaj ze sprzedawcą, w czym może być problem :)

I sprawdź dedykowaną pamięć itp.

Opublikowano

Zagraj na innej rozdzielczości ekranu

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na laptopie mogą być tego typu problemy. Laptop zwykle nie sluzy do grania. Przemysl kupno PC.

hhhh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...