Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radio MPC

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakis czas temu, marselo zalozyl wlasne radio MPCforum.. Bylo, bylo a nagle niema go nie wiadomo co sie stalo.

Ja mialem wlasne Ligalkowego radio ( rekord 188 sluchaczy ), i odnosi sie do was pytanie. Czy chcielibyscie miec dopracowane, wlasne radio strona jakas tam zrobiona z chatem, radiem systemami pozdrowien itp?

Pozdrawiam :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Pomysł ciekawy, zawsze można by było się pośmiać troche ;p Jestem na tak! ;D

Opublikowano

I tak nie przejdzie, ale bardzo miło słucha się Twojego radia ;) Mogli by je zrobić jako mpc.

Opublikowano

Kazdy wie, ze to jest dla zabawy tutaj. Wiec strony nie bede zadnej kupywac bedzie darmowa, strona itp tez, radyjko bedzie gotowe na weekend, juri wie co bedzie :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Kazdy wie, ze to jest dla zabawy tutaj. Wiec strony nie bede zadnej kupywac bedzie darmowa, strona itp tez, radyjko bedzie gotowe na weekend, juri wie co bedzie :)

Mam tylko pytanie czy będziesz kupował licencję do tego radia? ;) Bo z doświadczenia wiem, że konkurencja nie śpi xD

Opublikowano

Jeśli same gówniane techno to nie. xD

Tak, od razu JB xD

Jestem na tak

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...