Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór karty graficznej

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez kilka lat bylem zmuszony grac na laptopie lecz w tej chwili sie zesral i kupuje nowego PC nie zalezy mi na wypasie procek DUal Core 2x3.33, 2GB RAM, dysk 160gb, zasilacz 400W, windows 7 32 bit pl niestety nie wiem jaka plyta glowna, ale mam do wyboru karte graficzna nie wiem jednak, ktora bedzie najwydajniejsza. Oto karty do wyboru:

ATI RADEON 5770 1 GB, GF GTS 450 1GB, GT 630 4GB lub GT 610 1GB.

Możliwe ze kupie PC na początku lutego.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nie lepiej podać budżet + dokładną specyfikację (Speccy się kłania) i markę zasilacza?

Nie znam marki zasilacza bo lamuchy, sprzedawcy nie odpisują na maila. Budżet nie ważny bo w cenie jest uwzględnione. Jutro albo po jutrze jadę do nich i się all dowiem

ruU3AnC.png

Opublikowano

Budżet jest bardzo ważny ponieważ w tedy możemy określić komputera cena/jakość.

Dla tego dla swojego dobra lepiej podaj.

PS. to coś to wymięknie przy 3/4 nowszych tytułów.

graphic.png
Opublikowano

Temat do zamkniecia kupuje jednak innego leprzego pc, ale chce jescze cos powiedziec. Nie chce nikogo obrazac ale, czy nie potraficie odpowiedziec na jedno proste pytanie? Jaką kartę graficzną wybrać? Wiem ze chcecie pomoc ale, pytam sie ktora karta a nie chce zmianiac pc. Rozumiem gdybym pytal o maly sprzet, ale nie o calego pc. Gdybym podal budzet to by wiekrzosc wysmiala ze za to sied nie da dobrego pc kupic -.- ale i tak wielkie dzieki za odpowiedzi :)

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...