Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podróż do Golda. NIE, Platyny!

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie.

Silver 3 w sezonie trzecim

5/5 placemanty i wrzucilo mnie do brąziku 1

32 gry (dużo, wiem :) ) i znów silver, ale nie poddam się i brnę do przodu.

w1yg6z.jpg

Seria:

vifz8a.jpg

Lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/28084812

Swój skill oceniam na conajmniej gold, więc jadziem do przodu, powklejam coś czasem :)

Opublikowano

Popracuj nad farma bo nasusem w 31 minucie 152cs to jest bardzo mało.

A tak to powodzenia kiedyś ci sie napewno uda wejść do tego golda gdzie jest jeszcze więcej trolli ;D

Opublikowano

Nasus nigdy nie był moją mocną stroną ;) Szczególnie farma i stackowanie, co jest najważniejszym jego aspektem, prawda ?

No ale daliśmy radę, a przewagę nad przeciwnym miałem dużą <w końcu drewno>.

Swoją drogą dziś 2x team doprowadził mnie do białej gorączki... Zauważyłem, że większość graczy w ogóle nie potrafi wykorzystać przewagi zdobytej w early game i w midzie zaczynają strasznie latać za killami, sami czasem padając, co doprowadza do "TFów" 3vs5 a potem feedem przeciwników i w końcu ich wygranej, gdzie w late samemu cięzko jest wygrac.

Opublikowano

7utqz2.jpg

No i silverek 4 ;)

Tak po dywizji tygodniowo (staram sie nie grać za dużo) to goldzik powoli zacznie mnie witać :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiiitaaamm po długim czasie.

Raz sie grało częściej, raz mniej.. Czasem tryhard motzno, czasem wyjebongo i gra na luzie i tak o to pewnego razu spaaaaaadłem z s1 i serii:

bkl874.jpg

Asz tu dzisiaj znowu stare smiecie czyli s1

usi3eb.jpg

no i  tak dziś wygląda mój lolking a ja może do piątku a już napewno w weekand w końcu dobije tego goldzika eh

ctwj89.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam po pewnym czasie.. Teraz podróż zamieniła się na podróż i pogoń przedkońcosezonowa do platynki :) Skillsy wzrosły, motywacja może trochę też no i zabrałem się jakiś czas temu za tryhard :)

Najpierw trochę soloQ jungli, oraz duo z kumplem na bocie :) 

478681411425070274919.png

Narazie jestem w goldzie 3, tutaj skrin z lolkinga jak to sie wspinam :P

0qvmmq.jpg

Opublikowano

cbh6s2.jpg

Ogólnie ostatnie 20 gier rankingowych to 18 winów i tylko 2 lose! Więc jestem bardzo zadowolony. 

Aktualnie g3 i 87 punktów, więc za 3 gry (mam nadzieję ;) ) zawitam do golda2, a może nawet przerzuci do złota 1? kto wie! Już mi przydziela platynki IV :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...