Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robie Znaczki Na Zamówienie Zleceniodawcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze?

zakaz handlowania na forum poleciał raport

AW. Prace bardzo ale to bardzo chujowe.

Ps Ja nie handluje na Forum Ja tylko Poświęcam swój czas bo nie chce go marnować

Ps Praca nie jest Ch*owa Sam nie potrafisz lepszej zrobić proszę nie Komentować 10 Letni dzieciaku :)

Opublikowano

Ps Ja nie handluje na Forum Ja tylko Poświęcam swój czas bo nie chce go marnować

Ps Praca nie jest Ch*owa Sam nie potrafisz lepszej zrobić proszę nie Komentować 10 Letni dzieciaku :)

Chlopie chuja wiecz czy potrafie lepiej, a uwierz że potrafie (nie nie pokaże)

" nie komentowac 10letni dzieciaku "

Po pierwsze mam 17 lat, po 2 komentować będę bo mam takie prawo, i od tego jest forum a Ty jeżeli nie potrafisz przyjąć krytyki to na chuj wstawiasz tak beznadziejne prace?

To jest zrobione w gimpie czy paincie?

Bo photoshopa tu 0... zwykłe rendery z google grafika i beznadziejne napisy z stronki internetowej generującej te włąsnie napisy.

Sygna.png

Opublikowano

zwykły śmieć, kolega ma rację :) prace słabe jak jeszcze nigdy na tym forum...

i jeżeli nie umiesz przyjąć krytyki to po kij wstawiasz coś na forum ?

0 nawet zaangażowania.... nie polecam. dosłownie chuj&we

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Moja opinia następująca:

Grafika bardzo lipna napisy niektóre z generatora "COOLTEXT" tak samo jak ta 2 grafika zajomana z neta,mpcforum,szczerze to nie powinieneś zarabiać na grafice w 80% ściągnietej z neta.

Tak czy owak nie polecam ;)

Opublikowano

Moja opinia następująca:

Grafika bardzo lipna napisy niektóre z generatora "COOLTEXT" tak samo jak ta 2 grafika zajomana z neta,mpcforum,szczerze to nie powinieneś zarabiać na grafice w 80% ściągnietej z neta.

Tak czy owak nie polecam ;)

Tak samo jak twoja - bezużyteczna.

Co do tematu, skoro robi to dla was, jeszcze za darmo to przynajmniej zauważcie jego starania, może nie są najlepsze, ale da się przeżyć. :-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Szczerze? To już za darmo zrobie lepsze.

Znaczki odstraszają a nie przyciągają, poćwicz troche w photoshopie/gimpie i dopier coś publikuj.

Nie polecam

1390812908-U247445.png

Opublikowano

Tak samo jak twoja - bezużyteczna.

Co do tematu, skoro robi to dla was, jeszcze za darmo to przynajmniej zauważcie jego starania, może nie są najlepsze, ale da się przeżyć. :-)

Ależ kolego, my mu nie bronimy nic robić, owszem chce niech robi jak za darmo, ja nie mam nic do tego, ale skoro już tutaj coś wstawia to mamy prawo dooceny tego, a jeżeli on nie potrafi przyjąc krytyki (bo naprawde nie najlepsze prace) to po co coś wstawia?

Teraz będzie hejt że nie potrafie lepiej, potrafie czy też nie to nie ma nic wspólnego, ja go tylko oceniam, gdybym chciał abyście Wy mnie oceniali, to bym też zrobił temat, ale takowego nie ma więc sami wiecie co zrobić (buzie na kłódkę)

Pozdrawiam :)

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...