Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebni ludzie, do stworzenia ekipy do nagrywania filmów na YouTube

DavePlayGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ja jestem Dawid, mam lat 20. Wpadłem na pomysł stworzenia kanału na YouTube z tematyką Minecrafta. chciałbym nagrywać filmy z przygód podczas gry, Szukam kilku osób, które również byłyby chętne do takiego czegoś. Plan mam taki, że tworzymy jakąś serie, i na zmianę odcinek umieszczamy na naszych kanałach.

O mnie:

- Mam 20 lat, oferuję zapał, jestem wygadany, mam konto na YT. Gram w Minecrafta od niedawna, ale już grałem na wielu światach, zwiedziłem chyba wszystkie biomy, (oprócz Kresu, Netheru i Mesy). Wybudowałem wiele budowli i farm (lubię to robić), dokopałem się do wielu tajemniczych jaskiń, świątyń, kopalni. echh i nie lubię szkieletów, wkurzają mnie ;-) . Więc pomimo mojego małego stażu w tej grze, doświadczenia już troszkę zdobyłem i orientuję się w wielu rzeczach, ponad to, to również może być plus mojego nie wielkiego doświadczenia, bo nasza seria może być skierowana do widzów tych zaawansowanych, którzy grają już dłuższy czas i dla nowicjuszy, którzy zaczynają swą przygodę z Minecraftem.

Pasją do Minecrafta "zaraziły" mnie filmy na YouTube ReZiego, Polskiego Pingwina, Blowka i Mandzia. :-)

Ty / Wy:

- Wiek 17+, chęć do gry, komunikatywność, poczucie humoru, powinieneś być wygadany, miło będzie jak również będziesz/będziecie mieć już jakieś doświadczenie w Minecraft, posiadanie kanału na YouTube (może być nowo założony)

Czekam tylko na poważne i konkretne propozycje/oferty. :-)

KONTAKT:

* e-mail: [email protected]

* GG: 49792266

* (lub tutaj na priv)

Pozdro Dawid

post-1098678-0-07656600-1390936070.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...