Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM/TGM Serwera Dedykowanego ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Nazywam się Bartosz mieszkam niedaleko Wrocławia w małej przestronej miłej i ciepłej wiosce. Jestem uczniem szkoły policealnej we Wrocławiu (TwojaSzkoła) na dziedzinie informatyki. Pracuję jako przedstawiciel firmy handlowo transportowej mam 19 lat i jestem miłym przyjaznym mężczyzną. Jestem typem człowieka który zawszę stara się pomóc każdej osobie na ważnę czy ją znam jeśli ktoś potrzebuję tej pomocy a ja jestem w stanie jej pomóc zawszę okazuję pomoc. Miałem doświadczenie jako Game Master i Jako Game Administrator posiadałem własny serwer nie dedykowany ale NO-Hamachi oraz wiele wiele serwerów Hamachi ;) Byłem GM na serwerze dedykowanym i sprawiałem się na tym stanowisku nikt nie miał przeciwskazań w tym co robię. Przykładam się do każdej pracy i osobistej i jako GameMaster ja to trakutuję jako przyjemność bo to uwielbiam i nie robię nic na siłę i traktuję to jako pracę na stanowisku TGM GM czy GA. To co powinien mieć każdy GM mam to tylko musicie po prostu mi zaufać i troszkę lepiej poznać nie oceniajcie nikogo z góry albo za to jak jego podanie wygląda tutaj nie liczy się wygląd bo każdy potrafi skopiować wkleić i napisać coś o sobie czy też wziąć czyjąś ciężką pracę i podpisać się za nią ja za ten chciałem po prostu napisać kilka miłych ciepłych słów o sobie żeby było mnie troszkę lepiej poznać zanim zacznę z kimś współpracować. Jak się można ze mną skontaktować ? Po prostu napisz do mnie na prwatną wiadomość a ja odpisze jak najszybciej. Tylko chciałbym żeby pisały do mnie osoby które na prawdę myślą nad serwerem poważnie. Ja zajmowałem się praktycznie wszystkim więc czasami potrafił bym pomóc przy serwerze może nie potrafił od razu ale spróbował a i z góry mówię że przy serwerzę nie siedziałem już z ponad rok więc te nowe tematy którę powstały na mpcforum nie czytam ich nie znam nowych sposobów znam starę i tradycyjnę praktyczne sposoby jak założyć i naprawić serwer ale szybko się uczę wystarczy że przeczytam poradnik na dany temat i wiem co i jak zrobić. Co mam jeszcze powiedzieć ? No sam nie wiem :) że pracuję każdego dnia do godziny 16:00 w weekedny mam szkołę ale co dwa tygodnie ale mam dużo czasu wieczorami wiec nie powinno być problemu z godzinami pracy :) No to tyle wiecię o mnie co nieco to teraz czekam na wasze propozycję mam nadzieję że ktoś mnie przygarnie pod swój dach i da mi prace :) Cześć Kochani :P

z Poważaniem

Bartosz ;) (Dyziu)

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...