Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-8 odmieniony?

Cabrondriver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się stało z tym IS-8 grałem na stock wieży z top działem no i grałem i wchodziło wszystko zrobiłem miesiąc przerwy wszedłem do gry i... rykoszetuje niektóre strzały które miesiąc wczesniej wchodziły na luzie od IS-3 i innych VIII które teraz nie mają cienia szans ze mną a potrafię się postawić nawet E 100...

Opublikowano

Co się stało z tym IS-8 grałem na stock wieży z top działem no i grałem i wchodziło wszystko zrobiłem miesiąc przerwy wszedłem do gry i... rykoszetuje niektóre strzały które miesiąc wczesniej wchodziły na luzie od IS-3 i innych VIII które teraz nie mają cienia szans ze mną a potrafię się postawić nawet E 100...

Najwidoczniej lepiej grasz.

76561198001815076.png
Opublikowano

no ale tak myślę bo kątować potrafie bezproblemowo i nawet to nie dawało rady a teraz jest nie wiem tak jakoś dziwnie i nie chciało mi się tym grać a teraz w kółko IS-8:)

Opublikowano

Mogli zmienić nieco inne czołgi albo przypłyneła nowa fala n00b'ów. Teorie spiskowe głoszą że WG chce cię zatrzymać przy grze aż zaczniesz płacić.

Opublikowano

IS-8 zawsze był OP :D

Tylko o pancerzu na nim zapomnieli :P

Raczej nigdy nie był. Prędzej jest UP względem HT na tym tierze.

Ale co do postu - przypadek. Może nie wystawiasz teraz kadłuba, który łyka jak lolek na tym tierze. Gra wieżą jest fajna, nie licząc weakspotów.

Opublikowano

IS-8 zawsze był OP :D

Tylko o pancerzu na nim zapomnieli :P

Nie mam jeszcze topowej lufki, ale jak widze m103 to uciekam.

Op to bylby gdyby byl jedynym IXt w teamie, a w enemy jakis cieniutki czolg. Wtedy mozna by sie go bac, ale pancerzem to on nie grzeszy. Czasem dingi sa ale jakbktos wie gdzie strzelac to nie ma opcji na dign

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...