Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowego awak bota do gry Flyff - priv serwer Mazey

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję awak bota za free, który będzie automatycznie stopował, gdy odpowiedni awak wejdzie :) Chodzi mi o botka w stylu "by Menox". Chyba, że ktoś zna możliwość dodaniu sobie kilku dni :). Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Użyteczne odpowiedzi będą nagradzane :)

Opublikowano

dziabal sory ,że tu pisze ale dasz jakiś kontakt z tobą ? moje gg 5732582 - skype iduss1919 - mam problem z mazey , załączam clienta , spatchowalo sie normalnie , klikam start, wyskakuje okienko i brak odpowiedzi po 10 sekundach , muzyka nawet sie załącza ale tło dalej białe, po chwili wyłącza sie klient.

Opublikowano

Miałem kiedyś ten problem, lecz nie pamiętam jak go rozwiązałem :( U mnie wystarczyło pobranie gdy, zrobienie folderu i tyle :( Jeszcze raz sorki, ale nie mogę CI pomóc :(

Opublikowano

Miałem kiedyś ten problem, lecz nie pamiętam jak go rozwiązałem :( U mnie wystarczyło pobranie gdy, zrobienie folderu i tyle :( Jeszcze raz sorki, ale nie mogę CI pomóc :(

No musialem zrobić folder w world ;) już to ogarnełem , mozna znac twój nick ? bo na mazey coś mało polaków i nudno sie gra, jeszcze ani jednego normalnego nie znalazłem ;) moj nick idussPL - specjalnie PL by polaków odnajdywać bo lipa.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...