Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pitcher

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, teraz to ja do Was z pytaniem. Przeglądając moje konto nie znalazłem abilities - pitchera. Mam CSM4 a na pewno go nie usuwałem. Ktoś miał podobny problem jak ja? W inboxie też go nie mam :(

Opublikowano

Mogłeś przez przypadek mieć go w inboxie i leżał tak długo że wygasł ;/

Bo jak masz CSM to już pewnie go nie dostaniesz bo ja mając Corporal na innym koncie już mam to ...

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Bardzo dobra abilitka, nade leci na duże odległości, można z jednego krańca mapy przerzucić na drugi ;3

Opublikowano

Kiedys pisalem do nexona , czy dali by mi jeszcze raz. Do tej pory nie dostalem odp

Ty też nie dostałeś?

Opublikowano

Na pewno go nie skasowałeś?(z Tobą różnie bywa)

Nawet jeśli chcesz go odzyskać to nie ma co próbować. Pisałem do nich w tej samej sprawie i nie dość, że odpisali po prawie roku to jeszcze go nie oddali.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pitcher co?

Bardzo dobre ability, sam je usunąłem kumplowi ze dwa lata temu i mi wypomina że nie może sobie rzucać granatów na snow valleyu :)))

Musiałeś go gdzieś przeoczyć lub ktoś Ci usunął, nie ma innej możliwości =)

Opublikowano

Może nie dostałem przez głupi błąd nexona? Od początku nie widziałem go na koncie, więc na pewno nie usunąłem, a Ty dekto czemu nie masz?

Opublikowano

Pitcher co?

Bardzo dobre ability, sam je usunąłem kumplowi ze dwa lata temu i mi wypomina że nie może sobie rzucać granatów na snow valleyu :)))

Musiałeś go gdzieś przeoczyć lub ktoś Ci usunął, nie ma innej możliwości =)

Hahaha nawet nie wiesz jak sie mylisz usunąłeś pod moją nieobecność ;D

Co do tematu juz go nie odzyskasz tez pisalem ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...