Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania

pawel262262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwiększyć fps gram sobie tym gurbaskiem i nagle fps 10,scina sie nie da sie grać to sie wkurzam i wyłaczam gre a probelm dalej ....

Jak zdobyc szybko jakąś bron,bo nie raz musze grać 2 h i jakaś paść dropnie ...

Opublikowano

Czemu piszesz to w subforum Poradniki i Download?

Co to tematu to myślę, że najszybciej jest ją kupić. Ale zgaduję, że nie masz premium. Jeśli tak to możesz robić kamienie milowe, za które dostajesz jakieś bronie, albo po prostu czekać na drop.

Poza tym mam wrażenie, że jesteś zwykłym spammerem i nie grałeś w tą grę ani razu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

1. To nie możliwe, że to się dzieje tylko przy grnaiu grubym? Może dzieje się dużo akcji obok? (Wszędzie rakiety, itp.)

2. Musisz grać na serwerze, a nie na botach, albo wyczerpał ci się limit.

P.S Marny troll.

Opublikowano

1. Spadek jest jak tylko grasz grubym? Zależy od kompa, serwa itp.

2. Czekaj na drop albo może ktoś ci da za free bo bronie to zazwyczaj śmieci (chyba, że strange) .

Opublikowano

Do pierwszego pytania raczej nie odpowiem, po prostu się na tym nie znam, jak chcę żeby gra mi się nie cięła to zmniejszam grafikę.

Natomiast co do drugiego pytania. Zależy to od paru czynników.
Jeżeli jesteś graczem F2P [ czyli graczem bez wykupionego TF2 ] to masz nałożony limit przedmiotów jaki możesz zdobyć podczas rozgrywki.

Natomiast jeżeli jesteś graczem premium, posiadasz paro godzinny limit w którym możesz zdobywać przedmioty. Limit ten resetuje się w każdy czwartek, niestety nie powiem Ci o której etc. bo się tym zbytnio nie interesowałem.

Przedmioty dostajesz po śmierci postaci na serwerze.

Opublikowano

Widzę, że moje przypuszczenia były słuszne i autor tematu nie raczy nawet zajrzeć do działu. Zamykam.

A jeśli się mylę to proszę autora o pw.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...