Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać szybko kasę?

pawel262262

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematów tego typu jest więcej na forum niż graczy - wystarczy się wysilić i kliknąć dwa razy więcej.

Kasę najłatwiej zarobić siedząc w mieście i zarabiać na itemach które można kupować a później sprzedawać. Ewentualnie craft.

Choć im więcej dzieci jest w grze tym coraz mocniej psuje się rynek - boje się, co o to się stanie z tą grą jak wyjdzie spolszczenie a już dochodzą mnie słuchy, że w tym roku ma to nastąpić. Rzeczy tanieją, głupki wystawiają itemy za bezcen a reszta poci się by coś ugrać. Więcej polskich małolatów to będzie po prostu masakra.

Rynek poleci na łeb na szyję.

Dodatkowo po pojawieniu się Lynn istnieje duże prawdopodobieństwo, że maksymalny poziom zostanie podniesiony.

Chcecie to się śmiejcie z tego co tutaj napisałem. Mam to głęboko w poważaniu ale wspomnicie moje słowa jak już do tego dojdzie.

PS: Chętnie sprzedam Kai'a 76 lvl za golda w Vind. :D

Polski CHANEL: 71

Nick: WarriorDoom

Opublikowano

UP.

kai'a expi sie na statku do lvl 80 w 3 tygodnie solo. - watpie aby ktos byl tak szalony aby za to placic :D

Kase zarabiasz na wszystkim, misje sa tak wywarzone że po 10 misjach dostaniesz dajmy na to 150k z czego 30k idzie na repair ( mowie o malym lvlu ) wiec i tak jestes dużo do przodu, to jest fajne w tej grze, wystarczy grać a tak czy inaczej zarobisz.

Jeżeli nie interesuje Cie taki sposób to możesz dropic scroole - jest kilka misji na których  ( Hero ) dropią sztuki warte 4kk oczywiscie polecam w takie misje wchodzic 4 kompy + 4 konta odpalone i masz 4x drop :)

Jezeli masz lvl 60 + to chodź na raidy  ( wszystkie możliwe ) dostajesz seale które wymieniasz na drogie itemki i kraftujesz bron zbroje i sprzedajesz z zyskiem a oprocz tego zawsze cos wpadnie - moj sredni zarobek miesieczny za colhen + tocheste ( bez raidow w malinie ) to 25-30kk wiec chyba nie tak zle bo w malinie tez dropna ze 2 itemki zawsze po 10kk szt :)

Jak chcesz wydać realna kase mozesz probowac szczescia za losowe pudelka tez znam osoby co na tym zarabiaja

mozesz kupowac itemki +10 i ulepszac runami na +11 jak masz farta to zarabiasz na itemku z 5kk i nie tracisz runy :D

sposobów jest dokładnie tyle ile sobie wymyslisz chodzi o to żeby znaleźć taki który Ci się spodoba a gra daje multum możliwości ogranicza Cię własna wyobraźnia :D

16k7y4p.png

Opublikowano

No wiesz ... jeśli komuś się nie chce grać od nowa to może kupić za przykładowo 10kk. To są grosze dla kogoś kto ma max lvl i chce się pobawić czymś innym. :)

A jeśli chodzi o wbijanie max lvl to mam mieszane uczucia do tego co napisałeś - max lvl można wbić nawet w niecałe dwa dni (statek oczywiście) i nie kaiem ani Eve.

Polski CHANEL: 71

Nick: WarriorDoom

Opublikowano

nie wiem ja jak gram to mam frajde tylko jezeli sam robie postac od zera, bez przesyłania sobie kasy z głównej postaci - zaczynam dokładnie od zera ( no teraz tir coinsy kupuje i jak zaczynam grac postacia to z full itemkami dekoracyjnymi z depotu włosy kostium itd bo fajniej sie gra xD ) i robie misje - to mi sprawia radosc wiec moze to zalezy od gustu, o tym nie dyskutuje, szanuje wasze wybory ale sam nigdy nie kupil bym postaci do tej gry :D 

zdecydowałeś się na coś z tym zarabianiem ? :D

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...