Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za kamer moda.

InvoraX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od pewnego czasu rozpoczełem gre na pewnym serwerze . Wbiłem 250 i Chciałem zrobić sobie eq switchbotem . Lecz coś tam sie dzieje jakiś problem . Miejsza z tym Chcialem sie spytać czy jak utworze nowe konto na innym e-mailu i użyje Kamer Moda do robienia EQ. I Jeśli mi zbanują konto za kamer moda to na Tym 250 też dostane bana ? . Nawet jeśli będzie ono mialo inny E-mail ? . Prosze o szybką pomoc ;))) .

Opublikowano

No dobra ale na tym serwerze duzo ludzi dostaje bana za kamer moda ;// i chcę sie spytać (wrazie) jak bym dostal to tylko na 1 konto czy na 250 tez nawet jak jest na innym E-mail'u ? . Głownie o to mi chodzi bo jak dostane tylko na tą postać co mixowalem to git a jeśli na 250 to szkoda ryzykować . .

I tak bana nie dostaniesz :P
Ażeby mieć pewność, to zasyf całe eq zmiankami i idź gdzieś daleko od handlarki.

Skąd mam mieć tą penwość a jak dostane to niewiadomo czy na jedną postać na tą co mixowalem czy na 250 też chociaż konta są oddzielne i e-mail tez . W tym tkwi moja wątpliwość xD

Opublikowano

Gdy ja pobrałem switchbota na serwerze Argentus.pl nie dostałem bana za używanie właśnie tego wspomagacza.

Sam gm był koło mnie i nic nie podejrzewał,jeśli już dostałbyś bana na tej postaci co bonowałeś eq to raczej tej postaci z 250 lvl nie zbanują :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówi AdiQ99

Ja już wiele razy dostałem bana w którym powodem było powiązanie z kontem które zostało zbanowane bezpośrednio.

Taki ban może być nawet po kilku miesiącach od bana bezpośredniego. :)

DAJ "(LUBIĘ TO!)" TO NIC NIE BOLI.

A REPUTACJA ROŚNIE

like-128.png

Opublikowano

Zależy jaki serwer .

Jak administracja przyłoży się to dojdą Cię po IP i email nie będzie miał żadnego znaczenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...