Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki płatne

Tickey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to ma znaczyć że działające hacki są płatne ja mam tu hacka do nfsw na booosty(sry za przedłużanie) którego cudem mi sie udało za darmo sciągać a tu są zabezpieczone hasłem jak ja próbuje ściągnąć to trzeba płacić za jakąś reklame a potem 30 złotych psu w ****.Więc ja tu pisze do tych co wrzucają linki do hacków bądź haseł zabezpieczonych:wrzucajcie na upladed net lub egofiles.Ale wy oczywiście musicie też zabezpieczyć te strony które podałem.Więc podajcie strony które przesyłają hasła.

PS:Sory że mnie poniosło ale taka jest prawda

Opublikowano

Cheaty udostępnione na MPC Forum są bezpłatne i nie trzeba płacić za ich pobranie ani rozpakowanie. (nie są nawet blokowane)

Nigdy nie wysyłaj pieniędzy komuś, kto oferuje "boost hacka", który nie istnieje, nie istniał i nie będzie istnieć. - wszystkie pliki udostępniane pod taką nazwą to fake mające na celu wyłudzenie kasy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wszystkie hacki na dodawanie kasy do gier nie są prawdziwe co z tego że jest ewidentny filmik na youtube że komuś to działa jak to i tak fake. Każdy taki hack jest umieszczony na stronach które proszą o wypełnienie ankiet po czym po pobraniu jest tylko notatnik z linkiem do kolejnej strony lub hasła do rozpakowania archiwum które i tak nie działa. Też kiedyś bardzo ciekawił mnie fakt dlaczego nikt nie wrzuca na proste hostingi tych hacków ale nie ma co sobie nimi zawracać głowy. Jedyne hacki jakie działają to tzw. boty które naliczają nam wyścigi lub fragi czy co tam jeszcze (w zależności co to za gra) lub błędy w grach które ludzie wykorzystują do gry czerpiąc z nich korzyśći.

Ten post kieruję do wszystkich tych którzy są/byli naiwni tak jak ja kiedyś takie coś nigdy nie działało, i działać nie będzie.

Dziękuje za uwage

Kakmaro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...