Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KaMerMod

Razor_ex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem najnowszego Mod'a z www.metin2mod.tk i gdy go włączam mogę grać tylko i wyłącznie na czterech ostatnich serwerach a mam konto na 12.. Wytłumaczy mi ktoś o co tu chodzi?

hoster.gif

Daj Mi add.png Jeśli Ci Pomogłem.

Jeżeli Dasz Mi delete.png Bez Powodu To Jest Z Ciebie Debil.

Masz problem? Pisz na Moje GG 1876171

Opublikowano

Dobre dwa lata nie grałem już w Metina więc nie wiedziałem o co chodzi.. Czyli wychodzi na to że 12 serwera już nie ma czy jest ale już nie zagram?

hoster.gif

Daj Mi add.png Jeśli Ci Pomogłem.

Jeżeli Dasz Mi delete.png Bez Powodu To Jest Z Ciebie Debil.

Masz problem? Pisz na Moje GG 1876171

Opublikowano

Znasz znaczenie słowa fuzja ?

Poczytaj sobie ten temat:

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-ogłoszenia/board2213-ogłoszenia/board257-informacje-i-nowości/2564489-fuzja-serwerów-metin2-pl/

Agronas(9),Gromo(10),Arkantes(11),Monolit(12),Exandros(13),Kirian(14) zostaną połączone w nowy serwer Diumar(55)

who cares?

Opublikowano
  • Solar(26) zmieni nazwę na Negros(50)
  • Monastyr(1),Feniks(2),Obsydian(3) zostaną połączone w nowy serwer Samos(51)
  • Twierdza(4),Astral(5),Grymuar(6),Almanach(7),Onyks(8) zostaną połączone w nowy serwer Etolin(52)
  • Candia(21),Orion(22),Kronos(23),Phantos(24),Syriusz(25) zostaną połączone w nowy serwer Andros(53)
  • Eteor(15),Serwandes(16),Elares(17),Phobos(18),Deimos(19),Endurion(20) zostaną połączone w nowy serwer Wetar(54)
  • Agronas(9),Gromo(10),Arkantes(11),Monolit(12),Exandros(13),Kirian(14) zostaną połączone w nowy serwer Diumar(55)

LICZE NA LIKE !

Edit :

Szybszy -.-:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...