Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić laser i znak?

klasio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

laser ssie, jest dobry, ale jak nie masz zamiaru czytac obraźliwych komentarzy kierowanych w twoja stronę to nie polecam. a Piekielny znak w sumie tez ssie ;x trudno trafić, sa lepsze bronie.

.

Opublikowano

nie interesuja mnie kkomentarze. czy ta bron jest dobra?

To samo znak - duzo bije czy nie?
no i jeszcze pytanie odnosnie tych miotaczy sniegu. Dobre to?

Opublikowano

ma dobre obrazenia ale to gowno. kickaja bo to scierwo i grajac tym prawdę mówiąc jestes nikim;x niszczysz tylko zabawe innym :)
znak jest bezużyteczny, trafic tym to cud.

@edit.
co do tych śniegowych to tez ma dmg ale tak samo noobskie jak laser.

.

Opublikowano

Laser jest dobry, gdyby nie był, nie wzywaliby cię od noobów ... Oraz przy okazji nie kickowali.

Niestety, jest dobry na własnym dystansie - średnim, na bliskim i dalekim niestety ssie, z doświadczonymi graczami nie masz nic do gadania :x

Piekielny Relikt, nie jest taki zly ... Grałem nim, jest dobry, nie różni się wcale (oprócz, rzecz jasna, wyglądem i dźwiękiem) od mg na daleki dystans. Co prawda, celność może i jest utrudniona, nwm, jeśli ktoś sporo gra i ma "skilla" to potrafi grać każdą bronią ;) Kropka.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ok, zgodzę się z tb. Jest "skill" to można grać , ale po co wydawać dwa razy większą sume za zwykły reskin ? Zamiast wydawać 6k na laser polecam kupic x2 sg lg i nauczyć się tym grać , moim zdaniem jeden z najsilniesjszych setów

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...