Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z diamentu?

JebaćBiede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie rence opadają. W każdej grze afk/feeder/troll. Ostatnio yasuo poszedł na dżungle i oddał killa elise na topie , trynde poszedł afka wkurwiony ze nafeedowana elise no i GG. Naprawde nie wiem jak wyjść z tego elohella. Dacie jakies rady?

Opublikowano

Ekhm. Jak wyjść z diamentu? Z tego co widzę piszesz o elohell (elohell nie istnieje :P) więc zmień nazwę tematu.

Na trolii itp nic nie poradzisz. Jeśli chodzi o ciebie to spróbuj buildów sytuacyjnych i wybieraj itemy które w danej chwili będą ci najbardziej potrzebne.

xc53.png

Opublikowano

Chciales napisac Jak wyjsc z Drewna VI, takich tematow bylo milion, na chuj zakladac nowe, w skrocie: Jestes dobry, bedziesz wiecej wygrywac niz przegrywac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kiedyś ktoś bardzo dobry odpowiedział na to pytanie i wszyscy którzy byli w drewnie V się cieszyli.
A oto sposób:

Renkom! ~Taoczin

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Jam sam jestem w challengerze i radzę ci, żeby instalockować renektona/innego topera i iść pushować, nie ma jak enemy toper z 10 levelem w 30 minucie gry.

Dyrus

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

@up

Sorry ale ja nie lubie Renektona. Obecenie moim mainem jest taric AD/OFFTANK. Rypie na topie nim wszystkich od soraki po dariusa. To nim wyszedłem z brązu gdzie było łatwo bo tam każdy ogarniał.. ale tutaj w diamencie musisz polegać na samym sobie , ponieważ twoj team ciagle feeduje/afczy.

Opublikowano

@up

Rene też może być offtankiem zobacz jak Dyrus składa renketona.

@topic

Polecam grać duo z kimś ogarniętym i masz pewny win.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...