Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienic porty Query

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DO USUNIĘCIA!!!

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

taki doświadczony byłeś jak rozmawialiśmy o dołączeniu do mnie do serwera. Mówiłeś tyle lat siedze w tsach, wiem wszystko, a głupiego portu query nie umiesz zmienić.

ale ok, forum jest od pomagania, więc liczę na łapkę w górę.

dopisujesz po start przy uruchamianiu tsa query_port=xxxx

hmm może wejdziesz na bimbrownia.eu ?

jakos to ja w 2dni nabilem 100 osób na serwerze a nie ty

i zapomniałem dodac ze ajny masz głos bo moja siostra mapodobny kochany 15'latku :)

Opublikowano

DO USUNIĘCIA!!!

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Wiesz, tym się różnimy że ja jestem szanującym się człowiekiem i nie przyjmuje byle gówniarza w wieku 16 lat (mowa o Tobie) do administracji.

Nie mów mi ile mam lat, bo obecnie zarabiam więcej niż ty zarobisz przez kilka miesięcy ;) I przede wszystkim robię to bo mam swoje 22 lata ;)

A to że nabiłeś sobie 100 osób nic nie znaczy, ludzie są i za jakiś czas odejdą albo serwer ci padnie z jakiegoś powodu ;) Różnie w życiu bywa.

A jak juz piszesz do programisty o mbota, to nie mów mu że jestem twoim przyjacielem, bo tylko i wyłącznie powodujesz śmiech.

Zagadka portu query rozwiązana, temat do zamknięcia.

Pisał pan o nicku Astr0 to po pierwsze

Nie nie liczy sie kto wiecej a kto mniej zarabia ale jak juz to mowisz to watpie zebys zarabial wiecej niz ja

serwer nie padnie bo nie jest to gowno ktore zbiera ta 100 przez 3 miechy

Zagadka portu query rozwiązana, temat do zamknięcia. - tylko tutaj sie zgodze

Opublikowano

DO USUNIĘCIA!!!

Kontakt:

Opublikowano

w życiu nie będziesz właścicielem tylu serwerów tsa ile ja mam, a jakoś każdy klan jest z tego zadowolony. Także ciesz się swoimi 100 osobami...

Skończyłem temat.

Proszę moderatora i usunięcie wszystkich zbędnych tematów albo przeniesienie tematu do kosza.

oo to widze że zyciowo czujesz sie spelniony jak miales tyle serwerów ;-) ja w zyciu mam wyzsze ambicje niz komputer, pozdrawiam.

Opublikowano

nie miałem tylko mam.

wiesz. ja wolę zarabiać siedząc w domu, ty możesz pracować fizycznie jak masz wyższe ambicje ;)

nie bedę się z małolatem wdawał w dyskusje na forum ;)

DO USUNIĘCIA!!!

Kontakt:

Opublikowano

nie miałem tylko mam.

wiesz. ja wolę zarabiać siedząc w domu, ty możesz pracować fizycznie jak masz wyższe ambicje ;)

nie bedę się z małolatem wdawał w dyskusje na forum ;)

DO USUNIĘCIA!!!

widze male masz pojecie o zyciu chlopcze moze masz swoje 20 lt i glos jak dziewczyna ale widac ze caly twoj swiat to monitor ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...