Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używać BOLa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ponieważ chce zacząc używać bola ( głównie tylko skryptu na last hity ) czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co mam pobrać, zrobić itp ? ;d bo ja w tym jestem kompletnie zielony

wgl jak działa BoL, co trzeba zrobić żeby działał, gdzie wgrywać skrypty itp, czytałem TuTa Bola lecz prosilbym aby tutaj już stali gracze BoLa sie wypowiadali

Opublikowano

Polecam ci przeczytanie tuta o Bolu, bo mysle ze bez sensu zalozyles nowy temat, jak tam jest wszystko. I skrypty, I download i co zrobic. Czyli wszystko co chciales. Nawet gracze tam sie wypowiedzieli. Wiec idz sprawdz to.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

witam, ponieważ chce zacząc używać bola ( głównie tylko skryptu na last hity ) czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co mam pobrać, zrobić itp ? ;d bo ja w tym jestem kompletnie zielony

wgl jak działa BoL, co trzeba zrobić żeby działał, gdzie wgrywać skrypty itp, czytałem TuTa Bola lecz prosilbym aby tutaj już stali gracze BoLa sie wypowiadali

Krótka instrukcja:

1. Rejestrujesz się

2. Pobierasz BoL'a z oficjalnej strony botoflegends.com [Na daną chwile są na niej problemy techniczne].

3. Wchodzisz w Scripts Repository na forum.

4. Szukasz interesującego Cię skryptu w tym przypadku LastHit.

5. Kopiujesz go w zależności, gdzie jest on wrzucony pastebin... itd.

6. Odpalasz BoL'a.

7. Logujesz się do niego.

8. Wchodzisz w Custom Scripts, klikasz New Script. Wrzucasz skrypt i zapisujesz jako np. LastHit.

9. Zaznaczasz w kwadraciku ptaszkiem.

10. Włączasz LoL'a.

11. Od tej chwili możesz cieszyć się skryptem.

* Pamiętaj, że F9 to jest szybki reload scriptów tzw. reset.

Pozdrawiam

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

JA PRDL jaki ja jestem glupi xD

weźcie mi napiszcie co ja mam zrobic z tym freaking good evade, z bolem, ze skryptami :D

najlepiej jakby ktoś mógł to na gg: 4540038

Opublikowano

serio, nikt by nie pomógł początkującemu bolowcowi? :D ewentualnie na gg zgadamy się i mi to ktoś na ts'ie wytłumaczy.

Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...